DA domne... deja saraca e in ghearele mafiotilor de carne de gaina. Poate deja a ajuns pe masa fripturistilor din RomaQuote:
Originally Posted by Bengosu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
DA domne... deja saraca e in ghearele mafiotilor de carne de gaina. Poate deja a ajuns pe masa fripturistilor din RomaQuote:
Originally Posted by Bengosu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Romeo ai primit sfaturi bune aici , unul ar mai fi ca " inima omului are numai intrari.. ". Sunt sigur ca totusi vei gasi destule balcoane , chiar si virtuale, pe care ai putea sa-ti plangi amarul ..nici nu stii!!! ce viata placuta te asteapta!!! Multumeste Domnului ! si nu uita : "Heaven Is a Place on Earth".
bine zici, sky!Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sfatul meu: uit-o cat mai repede, fa mult sport, ocupa-ti timpul cu orice, numai sa nu mai ai timp sa te gandesti la ce a fost, viata merge inainte, nu are rost sa te cramponezi, asta e! in viata se intampla si bune si rele, dar nu trebuie sa ramanem blocati; viata e prea scurta s-o irosim cu lucruri negative
mergi inainte cu speranta!
dupa furtuna va iesi si soarele, chiar daca uneori furtuna este mai puternica si tine mai mult timp!
SUCCES!!!:clap:
Nu am facut nici o prostie , am trecut de faza asta , mai am cateodata ganduri negre dar imediat imi revin si imi spun ca nu merita mai ales dupa toate cele intamplate , ce am mai facut intre timp ..... mai nimic servici-acasa si iesiri mai seara de seara cu prietenii ca sa pot trece peste aceasta perioada , am incercat sa ma intalnesc cu o fata dar nu am putut face mai mult decat sa vb , tot timpul faceam comparatie si ma gandeam la trecut , nu a fost o alegere buna asta cu iesitul cu alta fata , amintiri inca mai am si chiar ff multe , cautam ieri pe laptop si am gasit nishte poze pe care nu le vazusem niciodata si iar mi-au starnit anumite trairi si sentimente , au fost de ajuns pentru a varsa iar niste lacrimi , avem o saptamana implinita de cand nu am mai vorbit la telefon (fata este in Italia-Milano pentru Bengosu) mai greu sa dau de ea cu toate ca , daca m-as zbate sigur as putea dar nu merita ca sigur imi fac mai mult rau si m-am saturat sa sufar (ma gandeam la varianta sa ma duc sa vb cu ea fata in fata dar cu siguranta nu ar vrea acest lucru si mai bine las lucrurile asa cum sunt)am o gramada de chestii care mi le reprosez singur , greseli pe care acum le regret si as vrea sa dau timpul inapoi sa nu le mai fac dar..... daca am sti dinainte ce se intampla cu siguranta nu am mai face aceste grseli, mai am inca zeci de intrebari fara raspuns si care nu stiu daca voi apuca sa aflu raspunsul , probabil afland aceste raspunsuri as fi mai linistit ..... tot am primit ieri vreo 4 bep-uri cu numar ascuns pe un numar de pe care numai pe ea am sunat-o , o singura data a lasat sa raspund cateva secunde se auzea muzica in spate (vreun bar ceva) eu am incercat sa vb dar a inchis , probabil ca vroia sa vada daca mai am numarul sau ..... cine stie (ma gandesc si la faza ca atunci vb la tel raspundea ff greu abia dupa vreo juma de ora dua cei trimiteam creditul si atunci vb pe fuga iar ultima data vorbea in soapta ) ma doare ca nu stiu exact ce face ea acolo si cat ma dau eu de zmeu m-ar durea faptul ca e posibil sa ajunga in vreo retea ceva (daca nu a si ajuns) + ca mai am si gandul asta ca ea se f*** cu altu sau cine stie ce perversiuni mai face .... si asta ma ingrozeste f tare dar..... asa cum ati spus viata merge inainte si omul din greseli invata cu toate ca ar trebui sa deschidem ochii mari si sa invatam si din greselile altora nu sa asteptam sa patim noi ceva .Dupa 3 saptamani aproape de cand a plecat , pe zi ce trece e mai usor , am inceput iar sa mananc iar sa dorm numai ca am uitat cum e sa razi (cu toate ca ineinte eu eram cel care facea pe cei din jur sa rada) mi-au spus si colegii de munca , ca am fost aceste saptamani precum o fantoma doar cu prezenta dar incetul cu incetul incep sa revin pe linia de plutire .Inca o data va multumesc pentru incurajari
S-ar zice ca apare si ceva soare in viata ta. Apropo , nu te mai intalni cu fete , cauta niste femei .
:cheers:
asta o sa cautQuote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sper sa iti fie mai usor acum ca ai tras linie si ai luat niste hotarari
nimic nu e intamplator , astfel de momente ne fac mai tari
sper sa nu te mai gandesti la trecut
uita tot
nu mai poti face nimic
si daca ar fi langa tine iti spun ca nu o sa mai fie iar ca la inceput
precis face ceva pe acolo care nu cred ca te-ar multumi sa afli , asa ca nu mai cauta raspunsuri ca cine stie ce aflii
e ca si cand ai vrea sa refaci o oglinda sparta si incepi sa lipesti cioburile dar arata urat cand o sa vezi cum arata
cred ca cel mai bine e sa lucrezi la ceva , sa faci sport sa nu iti mai aduci aminte de trecut
pai de lucrat am de lucru la site dar crede-ma ca nu am chef de nimic , imi fug prin gand tot felul de ganduri si amintiri dar lupt sa trec si peste asta , ma gandesc ca altii au patit si mai rau decat mine si au avut taria si curajul sa mearga mai departe .
Azi se implinesc 3 saptamani de cand a inceput aceasta poveste trista deocamdata , poate peste cateva luni asa cum ati spus o sa ma bucur dar deocamdata nu simt decat tristete , chiar daca au trecut 3 saptamani inca nu realizez si nu-mi vine sa cred ca s-a terminat totul si ca cea pe care o iubeam a putut sa-mi faca asa ceva , poate o sa para o prostie dar de cate ori ma iau amintirile si nu stiu ce sa mai fac intru pe forum si citesc tot topicul cap coada si iar imi revin , nu exagerez dar cred ca am citit cel putin de 20 ori in ultima saptamana , stiu ca suna aiurea si poate unii o sa rada dar asta a fost singura mea relatie de durata si singura fata care in 3 ani de zile era in stare sa fac orice pt mine, mi-a aratat asta de nenumarate ori(intrebarea pe care o am in cap :oare a facut toate astea ca nu avea unde pleca sau chiar a tinut la mine)odata chiar a incercand sa se sinucida pt ca eu plecasem la o fufa si ea aflase intre timp(a gasit-o maicamea si a dus-o la spital) nu-mi vine sa cred ca s-a schimbat asa de tare in ultima jumatate de an , dar in fine asa cum a spus cineva nu are rost sa ma mai uit in uma pentru ca-mi fac si mai mult rau.
poate e bine sa nu mai postezi amintiri si trairi
ca nu iti fac bine
incearca sa treci la altceva
nu neaparat sa cauti sa iesi cu alta femeie
concentreazate pe munca sport , aer liber , iesiri in afara orasului la iarba verde
obiective palpabile
gandestete ca a murit
se putea intampla chiar un astfel de accident
la tine a fost un pic ciudat dar a trecut cu bine putea sa iti dea in cap sa te otraveasca sau sa iti rupa picoarele niste indivizi fara scrupule care poate chiar au influentat-o sa faca asta si care poate au stat la usa sa tina de sase cand a actionat
asa ca bucurate ca e totul ok
lumea merge inainte
Si povestea continua cu finalul , saptamana asta marti seara pe la 12 primesc un sms cu numar de italia "ca stii de la cine e mesajul ....ca ii pare rau ....ca vrea sa vina acasa ....si asa mai departe" o sun eu atunci seara sa vad ce zice , vb ce vorbim avea ea o voce trista la tel (am zis in mintea mea ca sigur a dat chic si acu cauta motiv) in fine din discutie fata a zis ca a luat primii bani si ca vrea sa-mi dea ianapoi o parte din banii care i-a luat , numai bine ar fi prins ca vreau ca saptamana asta sa iau o masina , a ramas sa ma sune miercuri dupa ce-i da banii ,ma sunat miercuri de vreo 4 ori am vb cu ea a zis ca joi la 12 pleaca in tara , am vb iar joi dimineata la 9 ca pleaca la autogara , nu a mai dat nici un semn pana ieri seara cand mi-a dat nishte beep-uri , am sunat-o eu ca eram curios sa vad ce minciuni mai baga , o sun statea in tel si nu zicea nimic si m-am enervat si am zis cam tot ce am avut pe inima si am facut-o in tot felul , inchide mai sta cat mai sta si ma suna si cica "curva sa-i zici lu mata ......" si asa mai departe , mai vb cu dansa atunci cateva min bune (eram sigur ca si acum e o teapa si deja nu ma mai misca cam tot ce facea sau spunea ea ) cica hai ca ma gandesc in seara asta si te sun maine dimineata daca vin sau nu , deja stiam filmul pe de rost .....si incepuse sa ma amuze toate chestiile astea , ma suna azi dimineata si cica sa gandit mai bine si ca nu o sa putem trece cu vedearea nici unul peste ce a gresit celalalt si ca e cel mai bine ca fiecare sa mergem pe drumul lui , stiam asta de o luna nu era ceva nou pentru mine .... imi mai spune la urma dupa ce-i spun eu ca sunt de acord si ii respect decizia si ca mi se pare corect ce a ales ea ... ce zice ea "te rog frumos sa nu ma stresezi cu telefoane si sa ma faci sa schimb numarul " asta chiar ma facut sa zambesc pentru ca eu nu am mai cautat-o 3 saptamani aproape si acum ma trezesc cu mesaj de la ea si dupa care cu telefoane ......cica o sa vina anul viitor sa-si termine scoala. Si cam asa se incheie relatia mea , relatie in care eu nu regret decat ce am facut eu rau si nicidecum ca s-a terminat , am inceput sa vad cat de cat lucrurile cu alti ochi.
In sfarsit te-ai lamurit ...
Ce nu inteleg este de ce tot ii mai raspunzi la telefon ? Vrei sa-ti vinzi povestea la OTV si strangi material pentru mai mult episoade ?
Te cred ca te mai doare inca sufletul dar GATA .
Ai trecut printr-o lectie de viata c-am dura , dar esti tanar , este loc de un nou inceput.
Traieste-ti viata , fii barbat.
poate daca ascultam de unele sfaturi date si aici pe forum era cu totul alta povestea dar am facut dupa cum mi-a dictat inima nu capul , dar e bine ca sa terminat , azi ma simt chiar bine si nu stiu de ce , cat despre faptul ca de ce am raspuns .....eram curios sa vad ce mai zice nu pot nega ca , daca ma suna peste 2 luni sa zicem nu o sa raspund , o sa raspund si o sa ascult ce are de spus poate ca nu e bine dar deocamdata inca mai am aceasta curiozitate poate imi va trece si asta
Urmatorul tau pas trebuie sa fie schimbarea nr. de telefon !
Si ai scapat de ea si de pericolul de a ceda cindva .
Bafta!
asta am si facut de ieri dupa ce am vb ultima data la telefon , am luat alta cartela