moo, n-ai zis bine; trebuia sa zici asa: "ce legatura are manelele cu muzica"Quote:
Originally Posted by dan2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:lol:
Printable View
moo, n-ai zis bine; trebuia sa zici asa: "ce legatura are manelele cu muzica"Quote:
Originally Posted by dan2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:lol:
aha , aici ai dreptate.
Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
imi plac atat de mult incat mi-am facut site :arrow1: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :band:
hai ca acum te iert,doua posturi doua directionari
la al treilea pleci cu tot cu ele
Cel care a pus baza manelelor a fost Dmitrie Cantemir (cand se afla ostatic la turci shi a elaborat primele note muzicale turceshti) ...
leave us alone with your spam.:spam:Quote:
Originally Posted by MyneleTv [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da manele straine ca ,depheche mode,phill collins,eric clapton ????nu-ti plac ..:)Quote:
Originally Posted by MyneleTv [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
probabil era prea mic atunci cand erau la moda cei amintiti de tine:gathering:Quote:
Originally Posted by felix73 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Banuiesc ca ai si acceptul lui Costi in ceea ce priveste titulatura site-ului .Quote:
o fi chiar el sau cineva de pe acolo:clap:
Sa hinteleg ca el hasculta?:)
pai ce sa hasculte bre si iei ? daca hasta e pa dagiaba.... ca e amarati si iei.
Haicia ai dreptate.Mai ales ca ei e amarati (or fi sub 50?).:)