Free signup for:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Grabiti-va...nu e pt mult timp free...!
Printable View
Free signup for:
Grabiti-va...nu e pt mult timp free...!
Ofer 10 invitatii pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Astept email in PM!
Ofer 10 invitatii pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] free!
De ceva vreme vad ca"demonoid.com" e.....oprit adica o pagina frumoasa alba in care nu e nimic...... Rascolind un pic internetul aflu ca defapt merge dar cineva ..acolo sus a restrictionat accesul din anumite retele....hm(pare cunoscuta metoda) Asa ca ....cu curaj am folosit proxy-ul cu care intru pe forum si surpriza...demonoid TRAIESTE bine-merci doar ca eu din rds..nu-l vedeam.... PS: ce le mai caca mintea unora ....
Din Romtelecom merge. Cam multe probleme face RDS-ul acesta...
Observ că [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] este off de ceva vreme (şi nu e prima dată).
Se mai ştie ceva de ei ?
.
si-a schimbat domeniul
deschisa inscrierea 24 de ore! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Va rog mult sa-mi oferiti o invitatie pe iPLAY....! Dau la schimb invitatii pe aproape orice tracker.... Mc anticipat!
Ofer o invitatie pe TorrentBits...Daca se doreste!
as vrea si eu invitatie pe torrentbitsv3.0 ...dak se poate ms
Salut!
Din intamplare are cineva o invitatie pt aici?
As vrea o invitatie pe CZTeam daca are cineva! Mc anticipat!
P.S. In lipsa m-as multumi si cu una pe SceneFZ...
Ofer un acc pe torrentbits si pe alte trackere cunoscute!