noapte buna si voua
si tuturor celor de pe forum
Krista cand schimbi avatarul poti pune unul cu o cafeluta ...ca si asa dimineata ne tot amintesti de dozatorul ala cu fise :lol:
Printable View
noapte buna si voua
si tuturor celor de pe forum
Krista cand schimbi avatarul poti pune unul cu o cafeluta ...ca si asa dimineata ne tot amintesti de dozatorul ala cu fise :lol:
Acum e bine?Ce zici Horatiu?
NO...............noapte linistita si cer senin.....undele sa va mangaie si totul sa fie FTA.
Cu toate ca a fos in 13 n-a fost o zi rea...
Noapte buna "satelitarilor"!!! :D
vise placute...si week-end superb!
Noapte buna Italia..........................................................................................ori-unde te-ai afla......................:band:
Noapte buna, somn usor!!!:)
eu va zic noapte buna dupa ce adorn; adica "noapte buna tuturor"
deci puteti considera ca deja dorm.
ati inteles ce incerc sa spun? ca la ora asta eu nu prea mai inteleg...
:D
Du-te la culcare ca maine ai drum lung.Plus o aventura la inaltime medie.;)Quote:
Originally Posted by mickey_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Noapte buna si sa visati numai " satelitii" :D
buna dimineata!
noapte buna
poate in noaptea asta visati frumos ca maine sunt Rusaliile
Gata,e ora 02 noaptea! am terminat si eu o parte din acte,restul dimineata la cafea,somn usor tuturor!:dance:
Intr-adevar , a fost lung drumul, dar a meritat...e superb acolo sus...:)Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deci, Cand ne mai primesti? :D
Noapte buna tuturor!
noapte buna
somn usor
Va doresc o seara cat mai placuta si va zic somn usor si sa ne auzim si citim maine la o cafeluta