A intrat in BH Bihor TV 378/6900
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
A intrat in BH Bihor TV 378/6900
DISCOMIX TV (posibil sa faca parte din nisa PartyMix,am vazut un promo pe canal) in grila RCS Oradea in format HD 378/6900 (doar denumirea e HD asta pentru ca difuzeaza videoclipuri probabil de pe Youtube in 240p.)
Atomic Academy la Digi, va intra si la Vodafone
Tv1000 si-a schimbat denumirea in Viasat Kino.
A apărut pe poziția 130 canalul Tralala DSN .(Desene animate)
Mai era (este încă ) un canal Tralala, dar cu cântece pentru copii, acesta după cum spune și numele este de desene animate.
Frecvența 514000 khz
Modulație 256 QAM
Rată simboluri 6900 ks/s
Mai spre Est, TraLaLa este pe 538MHz, modulatie QAM-64....
Asta e discrimnare...! :)
Trebuie să fie altul
Tralala DSN, "DNS "- ul este in partea de jos a siglei
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
538000 este și în Sibiu canalul Tralala, dar acesta este cu cântece pentru copii( arata tot așa ca niste desene animate)Quote:
Originally Posted by dingo31 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da, este activ si acela in 514 Mhz.
Tra-la-la e cam peste tot, nu numai la tv.
Azi am trecut din intamplare pe Bollywood Stars si am observat ca a fost inlocuit cu CineStars, pare a fi un canal de filme romanesti.
Nu intru pe programele indiene, deci nu stiu cand a aparut CineStars in grila
Aparține trustului Realitatea Media, pentru alt gen de "filme", "actori" și mai ales "actrițe" treceți pe celălalt post tv. Atenție la acest post, poate afecta emoțional animalele de companie din lesă, nu se știe niciodată când bubuie in difuzorul televizorului: Maarrș! :)
Canalul s-a redenumit "CineStars" la 5 septembrie 2025, specializându-se pe filme românești și europene.
Anterior acestei date, a funcționat sub numele de "Bollywood Stars", iar înainte de 15 septembrie 2024 sub numele de "Bollywood TV".