Important e ca udrea, basau si restul gastii basiste sa intre la parnaie. Sper ca sunteti de acord cu mine.
Printable View
Important e ca udrea, basau si restul gastii basiste sa intre la parnaie. Sper ca sunteti de acord cu mine.
Esti masochist!?
E "latrino" dependent.
Nu inteleg cum puteti sa le mai luati partea basistilor.
Tocmai asta e ideea, ne sunt indiferenti.
Varanu e la locul lui, Udrea e la poarta si urmeaza altii.
Le dam prea mare atentie.
Cei din servicii daca au gresit o sa plateasca.
Sunt aia care au avut curajul sa-i deranjeze pe hotii si coruptii cei mai multi pesede?Quote:
Originally Posted by petrica [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Intr-un stat de drept adevarat, toti hotii si coruptii intra la parnaie. Nu intra doar unii, iar ceilalti isi fac de cap.
In fine, vad ca si udrea are probleme tot mai mari. Eu spun ca saptamana asta intra la beci. Si cu siguranta va urma si basaul.
Macar de acum incolo sa facem curatenie totala.
In sfarsit,ne-am luat "tara-'napoi" mai avem doar sa-i reconstituim activele,pt.noua
generatie de hoti...
Mai bine ii bagam pe toti la puscarie ca sa le fie frica la noile generatii sa fure!
Rezolvarea e simpla: judecatorii sa nu se mai dedulceasca la bani din mita( vezi cazul judecatorului care a luat 22 de ani de puscarie pentru mita) si in 2-3 ani de justitie fara mita,iar atunci judecatorii o sa ii bage pe toti la puscarie si o sa le intre frica in san ca intra la racoare.
Deocamdata unora le convine sa riste sa fure statul===> fac zeci de milioane de euro si apoi stau 2-4 ani la puscarie si ies de acolo si au milioanele de euro din care sa traiasca.
Daca o sa inceapa statul sa le confiste averea nejustificata sa vezi ca nu mai vor sa faca smecherii.
Posibil sa nu fi postat "unde trebuie" ,da' tare se mai aseamana...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Prin arestarea parasutei s-a facut partial dreptate. Urmeaza basaul la parnaie si toti ceilalti care au furat.
Udrea pare mai degraba un caz medical!
Foarte probabil. La turcescu e sigur.
Ce dreptate s-a facut stimabile? Ia zi? Ca tu stii, exact asa cum Gadea stia (acum 2-3 zile) ca o vor aresta pe Udrea la ora 0045. Boul a prelungit emisiunea pana pe la 0100, insa cand au vazut ca nu mai misca nimic, au plecat la somn.Quote:
Originally Posted by petrica [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Udrea a fost arestata abia peste ~20 ore. Atat despre sursele de incredere ale latrinelor.
Revin cu intrebarea, ce dreptate s-a facut? Nu este un proces terminat, este sub urmarire penala vs "varanul" care este condamnat.
La fel, poate fi urmarit penal si un sofer, care calca cu masina un betiv, pe mijlocul strazii. Boul murind in 2 ore la spital. Se deschide dosar penal.
Nu ma intelege gresit, nu spun ca Udrea nu e vinovata, insa pana cand este vorba doar de acuzatii si proces, pana atunci NU poti zica ca s`a facut dreptate.
Putin offtopic, insa legat de Romulania si hotie:
Acum 2 luni fiind in Romania, si stiind ca in cateva luni expira contractul Romtelefon al socrilor, le cer facturile sa incep procedura de trecere la gigi. Cand ei, imi spun ca ... au fost sunati de catre Romtelefon, prin toamna si li s-a propus prelungirea contractului. Ei au intrat in joc, si au primit hatiile pe care scria frumos in primul rand "Contract conform intelegerii telefonice" sau ceva de genu`.
I-am intrebat daca cei de la Romtelefon le-au promis ceva reduceri sau minute, mi-au raspuns cu un NU clar.
Iau hartiile, ma uit printre ele, crapand de nervi, si vad inca o hartie pe care scrie "Contract conform intelegerii telefonice".....
Ia ghiciti ce era? Le-au vandut si licenta de Norton Antivirus, pe 1 sau 2 ani, cand ei au un ebook Asus Eee PC cu Ubuntu.
La faza asta am clacat.
Urmeaza sa sun la Romtelefon (aka Telekom) si sa ii intreb care e faza, si cum de isi permit asa ceva. Poate scrie pe ei si Verizon sau Sprint ca tot rahatul ala de stil romanesc va ramane.
Romania nu va invinge hotia, veci pururi, amin.