Se pare ca nu ai inteles dc am intrebat daca cineva a schimbat epronul la sco100, inlocuirea acestuia da posibilitate de a pine si softuri sunny tip 12.C1.XX
sau 16.C0.XX
Printable View
Se pare ca nu ai inteles dc am intrebat daca cineva a schimbat epronul la sco100, inlocuirea acestuia da posibilitate de a pine si softuri sunny tip 12.C1.XX
sau 16.C0.XX
Regula 12.
ok si asta de unde se poate trage?
Frate, de unde ai mai scos-o si pe asta?Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
...goobi ceea ce zici tu mai sus eu nu prea cred ca se poate realiza deoarece ar fi un risc prea mare sa omori receptorul si chiar nu cred ca e posibil....uite ce zice si val:arrow1:
scuze...eu sut putin informat din punct de vedere haward la kaon cititi in kup230
cand scrieti softul la un sco sau la un sunny mai vb dupa....sau mai bine nu!!!!
...sau mai bine nu!
...eu nu stiu de ce te ofensezi asa tare...eu doar mi-am spus o parereQuote:
stie cineva cum se intra in key menu?
cred ca tasta galbena si apoi menu
galben-albastru-verde-meniu, iar daca ai soft universal pe el apesi doar galben si meniu.Quote:
Originally Posted by usernome [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu mai cautati subtitrare ca nu o sa fie atat stie receptoru:gathering:
Regula 12.
hai fi serios si tu nu cred sa nu se poata, softul original de ce stie? <gobi2000> dai si tu niste indicatii mai clare despre cum se schimba epromul si ce trebe facut, eu incerc dar sunt beginer, ce am facut pana acum este datorita indicatiilor voastre. :cool2:
Quote:
sal, ce zici va avea vreodata subtitrare la kaon 100 sco?
ce vrei sa spui prin asta?Quote:
Stie sub. cu patch de sunny!!Quote:
Originally Posted by nicusoft [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]