Re: pe un offset de 90cm ar merge 4 Lnb-uri ?
La comutator DiseCq pui asa
-1w - LNB in 1 sau A cum scrie acolo
-5e - LNB IN 2
-4W - LNB IN 3
-7W - LNB IN 4
La receptor nu stiu ce tip ai dar trebuie sa selectezi acolo la DiseCq
Pentru Thor/intel1002 selectezi 1 sau A cum scrie acolo la receptor .
Pentru SIRIUS - 2 sau B si asa mai departe....
Success!
acum am montat-o, si incerc sa o orientez. numai canu prea imi iese, LNB-ul este pus cam pe la 3grade orientat spre drepta cum te uiti la antena din fata.
incerc sa prind intelsat si thor pentru inceput.
Lnb-ul principal Thor trebuie sa fie exact pe tija la antena.
Cand ai prins semnal pe Thor treci la ceilalti sateliti si regelezi de la suport.
momentan am un singur LNB, urmeaza
acum am trecut la scanat pe receptor, dar nu gasesc absolut nimic.....am gasit la un moment dat ceva, dar la urmatoarea scanare nu a mai aparut nimic.
LNB-ul l-am pus la 3 grade zic eu, elevatia este cam la 32grade, sunt orientat reativ bine, dar nimic. ce poate fii?
Incearca pe tp 11823 H 28000 si vezi cand prinzi semnal dupa aia scanezi.
Dupa ce ai prins semnal pe tp-ul de mai sus pui pe 12687 H 27500 si faci reglari pana obtii semnal maxim.
gata, merge, prind intelsat, thor 3/5 cred, desi imi arata numai thor 3.
acum ma tot gandesc, ce fel de suport sa folosesc pentru toate cele 4 lnb-uri, si cum le pun pe farfurie, cum le calculez pozitia ?
Pai eu credeam ca ai deja suportul pentru 4 lnb- uri.:)
Incearca la elstar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dar atentie cel de Triax nu se potriveste.
Dupa ce ai pris Thor treci la Sirius sa zicem misti numai de lnb pe suport pe sina.
te referi la cel de 20.00 / Lei ??
pai thor si intelsat oricum se prind pe acelasi LNB, deci clar urmeaza amos 2/3 sirius 4 si eutelsat W3A(daca am noroc). problema este in ce pozitii vin puse lnb-urile fata primul LNB, cel de la intelsat
Lnb-urile celelalte vin puse cum sunt in desen mai sus.:)
adica drept si colinear cu primul LNB?fara nici un fel de aranjare?
am prins cateva canale FTA, ce-i drept foarte putine, si cateva radio, dar nu reusesc sa prind si unele care apar in lista dupa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , gen
Thor 5 (0.8W) - 11247.00 V - Txp: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - Beam: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]DVB-S (QPSK) - 24500 7/8 - NID:70 - TID:1
Thor 5 (0.8W) - 11293.00 H - Txp: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - Beam: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]DVB-S (QPSK) - 24500 7/8 - NID:70 - TID:24
Thor 5 (0.8W) - 11325.00 H - Txp: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - Beam: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]DVB-S (QPSK) - 24500 7/8 - NID:70 - TID:25
Thor 5 (0.8W) - 11372.00 V - Txp: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - Beam: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]DVB-S (QPSK) - 24500 7/8 - NID:70 - TID:35
Thor 5 (0.8W) - 11403.00 V - Txp: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - Beam: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]DVB-S (QPSK) - 24500 7/8 - NID:70 - TID:28
Thor 5 (0.8W) - 11421.00 H - Txp: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - Beam: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]DVB-S (QPSK) - 24500 7/8 - NID:70 - TID:44
Thor 5 (0.8W) - 11434.00 V - Txp: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - Beam: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]DVB-S (QPSK) - 24500 7/8 - NID:70 - TID:45
deci cam tot ce inseamna thor5
am adaugat inca un LNB in setarile conservei si am inceput sa pun si TP-urile. dar nu am deloc semnal pe ele, din ce cauza?
conserva este HSS-1160N
Pe Tp-urile de mai sus intra mai greu pt. este SPOT NORDIC iar semnalul pe acest spot este mai bun in partea de N-W a Romaniei.
Deci acum ai 2 LNB -uri si al 2 -lea pe ce satelit vrei sa-l pui?
nu, tot un singur LNB, dar nu reuesc sa prind nimic pe thor 5.pana acum maxim 15-18 canale FTA am reusit sa prind pe intesat si thor. cateva romanesti si cateva straine, restu sunt din digitv.
ce decodor imi recomandati pentru digi....
eu am vazut un echosmart 791 si 771, diferentele le-am vazut, si ca stiu AU, numai ca habar nu am ce inseamna asta si cum se foloseste....
ma puteti ajuta?
AU inseseamna auto update (isi ia cheile automat) ... Momentan nu mai merge AU la echosmart, poate la o noua versiune de soft sa mai apara cerva, merge sa bagi key din telecomanda sau pe usb. Iti recomand sa iti cumperi un dreambox pentru ca in curand no sa mai faci mare lucru cu echosmart ( gigel trece pe nagra3 )
da, dar am inteles ca N3 inca nu s-a gasit solutie si ca mai dureaza pana la noi ordine. nu ma deranjeaza daca nu isi face AU neaparat, key se gasesc pe net.
ce imi recomanzi la un pret/calitate bun?