Se pare ca RDI sa mutat aici cu tot cu purcel,cățel șamd :)
Printable View
Se pare ca RDI sa mutat aici cu tot cu purcel,cățel șamd :)
Cu aceasta ocazie "multumiri" lui Fanta pentru "pila" pusa catre RDS acum cativa ani in ceea ce priveste accesarea sateliti.info din respectiva retea; "multumiri" de asemenea pentru invectivele aduse "miniforumului": hazna, ghena, etc.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu-i vina mea,e o coincidenta,n-am adus eu clonele:lol:
Stati linistiti,multi useri sunt si acolo si aici.Majoritatea cu acelasi user,useri vechi chiar moderatori acolo,deci nu e nici o treaba.
Cei care au inteles ca nu li se cere decat sa nu posteze offtopic in sectiunile tehnice si sa nu ii injure pe altii stiu ca in rest totul e ok aici.O sa vedeti ca si dincolo vi se va cere in mare cam acelasi lucru,pentru ca asa e normal.Vedeti si voi forumurile straine si ce reguli draconice au,nu mai zic ca nici macar de glume nu stiu,de injuraturi nici gand.
Cunoastem ....
si eu am vrut sa-m iau acelasi id ca peste tot dar cind am venit eu era luat deja,desi vad ca nu posteaza nimic are 0 posturi :(
Super animat topicul ... alta viata :drinks:
Se simte lipsa celuilant,posturile care trebuiau sa apara acolo,se scriu aici... ;)
Noul RDI este gata pentru a fi accesat...:gathering:...
Io am BAN acolo,oare de aia nu se deschide pagina ? :)
nope....cel putin la mine nu mere....:cool2:
@mar1us ... deci esti pe statul de plata al fentosului :) ai banul gros :)
Nu se deschide cu IP de oradea:grin:Quote:
Originally Posted by delsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Stii foarte bine ca fanta a predat forumul ...Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nici cu IP de Irlanda...nu se deschide...:drinks:Quote:
Originally Posted by mar1us [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu mai incercati ca nu o sa deschida...momentan este doar in teste !
Si marmota invelea ciocolata in staniol :clap:Quote:
Originally Posted by mar1us [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]