Ce pacat ca nu mai e printre noi ca sa vada ca chiar azi a primit demonstratia. :)
Printable View
Ce pacat ca nu mai e printre noi ca sa vada ca chiar azi a primit demonstratia. :)
Avea importanta daca mai era pe aici?
Eu m-am bucurat de jocul ambilor jucatori pentru ca sunt cei mai buni ,dupa parerea mea.
Gabi nu avea treaba,acelasi lucru il facea si pe alte forumuri,are prea mult timp liber si isi gaseste "fraieri" cu care sa se contreze pe subiecte fara rost.Nu trebuie bagat in seama sau pur si simplu eliminat ca sa nu mai polueze.
Pe Esp2 Dutch 13E e deja snooker si probabil de la ora 21 va fi LIVE.
Ai nostrii dau mai tarziu legatura.
Sa ne bucuram de fiecare minut, ca mai e putin si se termina!
un articol frumos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
" “Iar snooker?” Veţi spune că-i prea mult zgomot pentru ceva ce nu e sport, căci unde-i proba fizică? Păi, la fel se zice şi despre piloţii de curse: ce efort depun ei, dacă stau aproape nemişcaţi? Totuşi, un pilot de Formula 1 poate slăbi şi patru kilograme in timpul unei curse. Uitaţi-vă numai la gaturile lor. In cazul snookerului, incercaţi să daţi ocol timp de cateva ore pe zi unei mese de 368/178 centimetri, aplecandu-vă o dată pe minut, inţepenind apoi cateva secunde, şi să faceţi toate acestea imbrăcaţi ca pentru nuntă. .... "
LOL.
Eu nu consider fotbalul sport. Pentru ca pentru mine sportul presupune sportivitate, ceea ce lipseste cu desavarsire in fotbal. Culmea "sportivitatii" in fotbal e sa dai mingea adversarului daca acesta a dat-o afara pentru un jucator accidentat.
In rest, se bucura ca primesc penalty desi au simulat. Faulteaza cat pot. Trag de timp. Joaca teatru pentru a convinge arbitrul ca adversarul merita cartonas.
unde mai pui si concentrarea pe care nu tre sa si-o piarda dea lungul meciului
pe bbc2 e cealalta semifinala, nu stiu daca e inregistrare , scoru e 13-12
bbc2 hd
E Live, dar noi nu prindem
Semi Finals - Match 30
TABLE 1
Ricky Walden Barry Hawkins [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] V [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 12 Frames
(Best of 33)13 41 Points
(75 points left)20 41 Break
Hawkins a revenit de la 12-8 si acum scorul e 12-14 pentru Hawkins, deci se poate ca O'Sullivan sa joace cu el pentru ca vad ca e pe val , iar Walden s-a cam pierdut vazand ca nu mai ia nici un joc
a bila am impresia ca astia fac misto cu zocu 27, muta bila de ici colo
Finala
O'Sullivan - Hawkins
la ce ora?
GMT
05 mai 2013
All scheduled times are based on the venue's local time.
14:00 Ronnie O'Sullivan v Barry Hawkins 19:00 Ronnie O'Sullivan v Barry Hawkins
06 mai 2013
All scheduled times are based on the venue's local time.
14:30 Ronnie O'Sullivan v Barry Hawkins 19:00 Ronnie O'Sullivan v Barry Hawkins
Esp2 Dutch 13E
Ronnie O'Sullivan 10-7 Barry Hawkins
Continuarea de la 16:30 si de la 21:00,pe Eurosport.