Rezolvat, bobbb.
Acum ce să fac cu ele ?
Le postez pe forum să le vadă toţi ? Sau poate vrei să ţi le trimit in PM ... sau direct pe telefon :)
Printable View
Rezolvat, bobbb.
Acum ce să fac cu ele ?
Le postez pe forum să le vadă toţi ? Sau poate vrei să ţi le trimit in PM ... sau direct pe telefon :)
Pentru cel care m-a bagat in lista asta , cica "payserver" nu am decat cuvinte de "bine" si multa "carnitza" pentru tot neamul din care face parte. Daca am o vina ca apar toate 3 box-urile in lista aia este faptul ca poate am schimbat cu prosti care habar nu au sa isi securizeze dream/server-ul !
Cu stima
Apar multi, chiar si eu, dar nu vad care e problema cat timp imi este securizat serverul.
Partea cu flodare, ii pui { 0:0:0: } si gata.
E tzapa lista asta. Stiu un server ridicat acum maxim o luna, care nu e comercial si are schimburi cu straini doar.
E in lista !!!!
Tzeapa ... netzeapa ... care ati pierdut parteneri sau veti mai pierde in perioada urmatoare sa stiti cauza posibila .
Cred ca unul din site-urile pe care ati facut schimburi v-a facut un "bine".
Cred ca putem sa dam de cap acestei enigme in scurt timp.
Site-ul nu e din RO.
Alta versiune ar fi CCC sa dea la sursa, si ati fost deja avertizati de asta.
fratilor ,la cit de lunga este lista asta cred ca toti care fac sharing sunt trecuti aici,si ma bucur ff tare ca nici io nu lipsesc:clap::clap:
stiti cum se zice daca esti pe lista inseamna ca existi:)si stati linistiti ca nu are nimeni ce sa va faca daca aveti serverul securizat,asta nu este prima lista pe care a aparut hostul meu si nu va fi nici ultima in aproape 4 ani am gasit hostul meu pe mai multe liste chiar si pe forumuri straine
corect si eu m-am gandit ca suntem aproape toti care fac sharing pentru ca suntem cam 16mi si ceva parca acolo in lista ,deci e posibil sa fie o baza de date de la 3c pentru info public:D
Ce copilarii, hmmmm
am impresia ca toate astea se trag de la recensamant2011, sigur ați dat CNP-ul si nu hostul? :)
Ai grija ca incalci regulamentul punand link catre alt forum mai ales cand acel forum contine scripturi care dauneaza securitatii utilizatorilor
Va recomand sa nu va invartiti pe forumuri ciuturesti si nici sa nu puneti link-uri ca oricum informatia e doar copiata,nu e nici o branza.Daca vreti linii gratis treaba voastra,dar mai tarziu plangeti.
Mamaaa.... sa-mi stea inima:)Quote:
Ai grija ca incalci regulamentul punand link catre alt forum mai ales cand acel forum contine scripturi care dauneaza securitatii utilizatorilor
sorry a fost fara intentie!
Pai nici tu nu mai accesa pagina aia ca nu e sanatos.
Ca tot vorbeam de una alta,cine il stie pe vulturoiul ala din lista? :)
O putem rezolva din trei clik-uri :)Quote:
Originally Posted by qwess [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sorry a fost fara directie !
Singurul risc major pe care-l poate reprezenta lista aia, e ca te poti trezi cu "cineva" la usa. In rest ca un site pe unde ati schimbat va facut hosturile publice sau alte chestii de genul acesta e o mare gargara. Cei care au avut porturile principale deschise, au avut parte de accesul prietenilor arabi in general. O sa observati in general ca pe site-urile respective au aparut listele cu hosturile voastre. Arabii sunt mai darnici :), europenii daca intra pe serverele voastre pastreaza liniile pentru ei, sau isi strecoara un F: ascuns prin configul vostru.