Re: Ce se mai intampa in..... ceruri
Sfarsitul Lumii a inceput cand am aparut noi ca specie aici :D si am inceput sa distrugem tot ceea ce ne inconjoara :D ,suntem foarte aproape de a distruge si ultima farama de speranta pentru viitorul copiilor nostri si generatiilor ce vor urma.
Ceva in genul asta a spus si;
Mihai Vitezu!!
Cine nu are somn la noapte poate sa urmareasca 'LIVE' de pe balcon sau de unde are vizibilitate spre satelitul natural al Terei o eclipsa totala de Luna care incepe pe la 3 noaptea si tine pana pe la 7.30.
Din pacate tot cerul este acoperit de nori aci la sighet.Sper sa nu ramaie asa toata noaptea.Ar fi cool sabagecativa ceva poze ale evenimentului.
Iaca ci o poza ...defapt un mozaic artistic executat de un coleg de pe forumul de astronomie :)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Bravo lui!!!:clap::cheers:
parca fierbe luna:) :) :)
WASHINGTON — Just hours after a Navy missile interceptor struck a dying spy satellite orbiting 130 miles over the Pacific Ocean, a senior military officer expressed high confidence early Thursday that a tank filled with toxic rocket fuel had been breached.
Satelitul spion pierdut in spatiu de americani a fost distrus de o racheta militara!
da am citit si eu despre aceasta stire
oricum este cunoscut ca satelitul respectiv contine substante toxice
China a atacat ferm iar purtatorul de cuvant al primului min chinez a recomandat americanilor sa nu mai fie asa secretosi.
Satelitul va intra in atmosfera Terrei peste 1-2 zile dar va polua atmosfera si nu este exclus sa ajunga in zone po****te!
Oricum americanii depun mari eforturi ca sa nimiceasca complet satelitul..A fost implicata Marina :3 distrugatoare Lake Erie,Decatur, Russell toate cu rachete cu sistem de ghidare asta da!!..chiar cei de la FEMA au zis ca fiecare bucatica a satelitului este periculoasa
NU CRED FAZA CU SUBSTANTELE TOXICE
E SATELIT DE SPIONAJ
SI DACA AJUNGE UNDEVA UNDE SUNT CURIOSI , S-AR PUTEA SA INTRE IN POSESIA DE SECRETE MILITARE :lol:
ce credeti ca sunt prosti
faza e ste ca cei care au facut satelitul admit ca are la bord subst toxice cemai are la bord aia ramune de vazut
iarfaza cu secrete militare e cu cantec deoarece am fac tot posibilul sa distruga satelitul inainte ca acesta sa ajunga pe sol:)
Innotand prin ''marea'' de informatie ce se zbenguie prin sarme releee si alte cele........ia uitati ce am gasit.:clap:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Un site care, in cardasie cu baietii de la google...si cu altii binenteles , ne arata cam ce si pe unde zburda (cutiutele cu multa electronica) vinovatii hobby-ului nostru..:D