Eu sunt convins ca e pentru un multiplex DVB-T, dar de ce sa nu fie si pe satelit!
Folosesc in dublu scop transponderul de pe satelit.
Partea cu codarea sa o vedem.
Printable View
Eu sunt convins ca e pentru un multiplex DVB-T, dar de ce sa nu fie si pe satelit!
Folosesc in dublu scop transponderul de pe satelit.
Partea cu codarea sa o vedem.
Dupa cateva ore de munca am ajuns la urmatorul rezultat.
Receptor : Amiko Alien 8900
Antena: 90 de cm
LNB: Amiko Premium L-201 Twin.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai asa ar fi ideal... oricum satelitul il folosesc pentru distributie catre statiile locale dar ar putea foarte bine sa ofere direct abonamente si utilizatorilor de antene satelitQuote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mai mult... ar putea pune in vanzare un receptor combo, terestru/satelit, daca nu prinzi terestru ai varianta sat
10930 h 27500/auto
agc 72%
snr 52%
antena 90 cm
receptor-made in koreea de sud
locatie-undeva in sudul romaniei
cred ca va fi varianta MEDIASET,asa cum au italieni,terestru-satelit insa si receptoru va fi special,doar terestru la noi in ro nu cred ca ar fi posibil niciodata mai ales ca si interesu e slab de tot
nordul italiei,noros,ploaie marunta,antena 80,dm500
semnal=72-74
calitate=85-90
imagine doar pe OTV,REAITATEA,KISS restu doar sunet
Restul sunt in mpeg4... pe receptoare mpeg4/mpeg2 intra toate mai putin imagine pe ProTV, Sport Ro, GSP - pur si simplu nu se emite nimic si nici nu apare codare pe ele
si la mine intra acum pe QPSK !!!?!!!!!Quote:
Originally Posted by Florynsv [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Receptor optibox extra cx pvr ready in zona de sud a tarii semnal 85% calitate 0%, antena 0.90m.
Receptor optibox extra cx pvr ready in zona de vest a tarii semnal 84% calitate 31%, antena 0.80m.
Toate sunt codate acum .
norma de codare conax
---------- Post added at 15:58 ---------- Previous post was at 15:47 ----------
erea prea frumos ca sa fie adevarat
De unde pot cumpara cartela pentru decodare ? :book:
Ar fi interesant sa apara o cartela pentru aceste canale ... gen TVR. Poate se mai lipseste si un HD
Daca tot e codat CONAX... nu incerca nimeni un card conax de la AKTA
Sunt curios ce apare la diagnostic... eu nu pot sa verific ca e din ala mai vechi, viaccess
sa schimbat din dvb-s in dvb-s2
Pana acum nimic oficial?