incercati cu alt lnb la mine tot nu intra si am schimbat lnb si mergeee. pe ipbox910
Printable View
incercati cu alt lnb la mine tot nu intra si am schimbat lnb si mergeee. pe ipbox910
are semnal acum cand e F1 ?
Nu cred...
Feedul este pentru transmisiile live din RO ale operatorului RCS-RDS,impachetat si pus pe cablu digital.
Deci, pina la urma, digisport HD se transmite pe satelit, daca da pe ce frecventa ?
digi tv hd nu transmite pe satelit, e o confuzie de nume
digi sport are un feed care e folosit cand se transmite un meci in direct (filmat de digi) ; feedul e la calitate hd , transmisiunea oficiala o gasesti pe digi sport hd pe cablu
PS: cred ca sa spus tot ce era de spus pe tema asta, ar trebuit inkis topicu....
conteaza mult si LNB-ul daca antena e corect orientata, pana ieri foloseam un twin ...noname, cazuri de urgenta, mi-a ajuns si lnb-ul nou, un single inverto BU si are un castig de 10-15! procente fata de cel vechi, frecventa in cauza a intrat excelent, iar pe cel vechi aveam 0%, rareori prindeam un flux dar nu ramanea in sarcina!
Gata , l-am prins si eu duminica (8 mai a.c.) la meciul Rapid Bucuresti vs. Targu Mures. Spre surprinderea mea am vazut ca dupa ce am reglat putin mai bine antena( 0,9 m Fe pe montura H-H ) mi-au intrat si Canal+Sport HD si Canal+HD nordici.
E ok !
daca lasi din gotoxx h-h vei avea surpriza sa nu intre multe canale,mai ales cu diferenta de 0,8W si 1W,la antenele mai mari posibil sa nu fie aceasta problema,eu tot timpu las pe gotoxx dar fac ajustari de semnal pe fiecare satelit
scuze de off
15 Mai 2011, 20:00
Otelul Galati- Poli Timisoara
il vedem oare ?
in mod normal, da. am urmarit un singur meci pana acum, timisoara cu nu stiu cine, dar vreau sa zic ca transmisiunea e la o calitate exceptionala, un bitrate de peste 15000kbps...
Da, se vede impecabil.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Uploaded with [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Din pacate, se pare ca s-au mutat. Am rugamintea sa transmiteti aceste date in privat, prea multa publicitate cam dauneaza acestui hobby....
cine are noua frecventa il rog sa mi o dea si mie pe PM. ms
Aseara era tot asta, m-a indus in eroare faptul ca n-au mai transmis hd cind am cautat eu. Pentru Feed sd e la fel dar sr 5200