-
Votat.
Mai e o chestie care nu e chiar OK, nu am urmarit pana acum acest concurs, dar cred ca primul ce se afla in lista, instinctiv se da cu "VOTEAZA" fara sa mai deruleze lista(aici o parte de voturi involuntare +........)ar trebui ca desfasuratorul sa inceapa cu "selecteaza..", "alegeti...".
-
votat 244 mai avem o mie si ii ajungem ,
cred ca e furaciune pe fata , nai cum sa ai atatia votanti in comparatie cu ceilalti, ar trebui sa fie oarecum echilibrat nu asa disproportionat,
-
pai solutii nu prea am decat,trebuie sa va pierdeti timpu,uite eu cu @dmd(saracu de el,pe aceasta cale ii multumesc)stam zi de zi si dam la proxy
azi de ex am reusit impreuna cu @dmd sa dam aproape 100 de voturi si la mine mai am ceva liste cu proxy,nu ma las pana nu fac 300 in noaptea asta
deci solutia e,google====proxy(aici se includ toate variantele de cautare)
azi am avut noroc,ca ieri de abia am dat 5 voturi prin proxy,nu mergea niciunu
dar in concluzie va da ti seama ca daca era unitate nu era nevoie de aceste proxy si puteam avea oooooo.......e valabil ptr toate concursurile nu numai ptr mine
-
-
-
-
-
Aryana Maria Caprariu[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 328 12.34 %
-
mda,se pare ca am gasit explicatia celor peste 1000 si de voturi,FACEBOOK
traiaasca facebook,a adevarata comunitate
-
:), asta inseamna sati faci cont in facebook altfel nua i sansa :). si nu numi facebook si Hi5 si stiu si eu ce mai ce ca sunt o gramada
-
-
-
-
sorine,pai de ce sa mi fac cont pe alte meleaguri cand aici avem atatia useri,e bine de stiut pe viitor cam pe ce ne putem baza(nu ca nu as fi stiut)
daca anuntam ca detin un soft de decriptare NDS.......nu are rost sa continui
va multumesc din suflet celor ce ati fost alaturi de mine,nu are rost sa va mai chinuiti,azi e ultima zi iar mare lucru nu se mai poate face
inca o data va multumesc,o zi frumoasa si sa aveti parte de tot ce e frumos impreuna cu cei dragi
-
Nu pot sa nu votez si in ultima zi :)
388