Receptorul e un Suray4 si 3 luni la rand a facut au in scam 3.59 si acum au-l cred ca e facut ,doar ca la intervale aleatoare de timp nu imi mai vad cardul in local!
Printable View
Receptorul e un Suray4 si 3 luni la rand a facut au in scam 3.59 si acum au-l cred ca e facut ,doar ca la intervale aleatoare de timp nu imi mai vad cardul in local!
E normal la Sunray am mai auzit fenomenul asta
Incearca sa pui imaginea iar nouä
Am sa incerc si cu reinstalare de imagine dar ce mi se pare mie ciudat e ca aceasta problema a aparut tocmai in ziua in care am reincarcat cartela! A la inceput in prima zi nu mai vedeam cardul in local la fiecare 30 de secunde, dupa care am sunat la focus sa imi trimita o reactivare la card, a mers pt o zi jumate dupa care, azi a reinceput sa pice din nou dar la intervale de timp aleatoare, am resunat la focus azi, am pus pe scam3.59 dar degeaba aceeasi problema, de aceea eu inclin sa cred ca e un up date incomplet la cardul meu!
Salutare all o intrebare noul card focus nu merge in cccam cel putin mie nu imi merge si nu stiu de ce il vede in cccam , imi vede subscritia la el dar nu deschide nimic , iar in oscam merge .
Ce receiver ai?
dm500s si server debian7 cu easymouse cardul mai vechi ( tot focus ) merge si altul nou nu merge si nu vad de ce iar in oscam e ok.
sa mai discutat problema asta mai demult , tot pe forum, era vorba de un card primit la oferta ,
cauta si sigur gasesti ceva
e simplu...raspunsul e 2.3.0 daca vreti ccc