care ati reusit sa scoateti bani de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ,dati si voi detalii cum a-ti facut!!!
multumesc.
Printable View
care ati reusit sa scoateti bani de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ,dati si voi detalii cum a-ti facut!!!
multumesc.
Eu zic sa nu va mai agitati... Daca era ceva real, aparea dovada pana acum!
Mai bine mai intrati pe ADS-urile din forum sa acoperim cheltuielile de server!
ici (aici) :DQuote:
Originally Posted by Turku [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
omul nu obliga pe nimeni.....nu cred ca poti sa il acuzi de ceva...vrei faci click nu vrei nu faci...simplu nu?Quote:
Originally Posted by yoshyro [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
la astia sar putea sau este chiar mai mult ca sigur teapa.De ce spun asta.Asa cum mi confirmat si cineva si chiar vad si eu lipseste link-ul unde trebuie sa faci Convert to Cash via Paypall si este doar Convert to ADS.Quote:
Originally Posted by sergiu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asa ar trebui sa fie
si nu asa cum este la ei pe site
cu cat faci convert to ads la fiecare 100 de visite cu atit sant mai multe link-uri acolo in lista lor.Si este cam greu de crezut ca pentru fiecare link este 10 centi.Ganditiva la cate link-uri sant acolo.Eu am facut 64 de $ si ma uit la ei cum stau acolo
asa ca cred ca siteul asta este da lasat balta si chiar de evitat,sant altele care platesc si sant corecti,chiar daca da 0,1$cent,dar sant corecti.Cu putina rabdare se aduna suma si chiar cu ajutorul celor inregistrati (referr)