Pentru ca mi se bloca ipboxul am facut ceva teste pe #3424 si am constatat ca daca pun:
maxlogsize = 100 #kb
lb_nbest_readers = 2
merge ok. La asta se adauga faza cu reader --> grup separat. Vedem pina dimineata.
Printable View
Pentru ca mi se bloca ipboxul am facut ceva teste pe #3424 si am constatat ca daca pun:
maxlogsize = 100 #kb
lb_nbest_readers = 2
merge ok. La asta se adauga faza cu reader --> grup separat. Vedem pina dimineata.
Folosesc oscam 3353/cccam 2.1.3. Dupa 3,4 zile ami pica oscamul. Cccamul merge bine mersi mai departe. Am 4 cartele pe oscam, 2x in slot, 2x extern/smargo. Receiver VU+.
La voi cam cat timp merge oscamul pina are nevoie de un restart ?
Folositi doar oscam, sau mai aveti si cccam/mgcamd legat ?
Rog pe mai multi useri sa scrie care versiuni de oscam le folosesc, E1 sau E2, Ubuntu,etc..
Numai bine
Alarma falsa.Quote:
Originally Posted by livs [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu functioneaza, se blocheaza oscamul aleatoriu ca interval.
Am revenit la #2978, cea mai stabila.
Eu folosesc pe Dream ( Gemini 4.7 ) oscam 3354 + cccam 2.1.3. Oscam-ul citeste 2 carduri, una din readerul intern, a 2-a din smartmouse/phoenix, nu mi-a facut probleme niciodata de cand am pus aceasta versiune, nu am gasit niciodata oscamul oprit.
Mai am si pe IpBox 910 ( P.K.T. 0.9.9 ) oscam 3459 in mod dvbapi, legat la Dream ca server nu doar client, nici aici nu l-am gasit oprit.
Mersi @SUPERSONIC.
Ar mai fi bine de stiut, cand pui recul in standby, cum lasi ?? Pe un canal free, pe un canal conectat la local/oscam sau pe un canal conectat/local/cccam.
Am sa testez si una din versiunile mentionate de tine.
Numai bine
Atunci cand pui un receiver in stand-by se intrerupe alimentarea catre lnb, asa ca nu mai face trafic pe niciun post codat sau free, de obicei cand il pun in stand-by este pe un canal codat ca la astea ma uit de obicei.
Cardul TVR din linii cccam in oscam simplu....il mai deschid ultimele variante la voi? Deschidea din cardurile via akta si din tvr.
La mine nu. Merg pe svn 3515 ptr a deschide astea.
Am impresia ca ultimele veriuni de oscam sunt mai stabile .Din pacate nu pot testa prea mult acum ca mi-am uitat telecomanda la vreo 300 km departare ... :)
La ultimele versiuni de oscam mai functioneaza interfata web?
La ultimele versiuni NU prea funcţionează corect interfaţa web, apar blocaje destul de des. Probabil că se lucrează şi la remedierea acestei probleme
.
da, am observat si pe azbox, oscamul lucreaza, dar webif-ul nu.
Ciudat ca nu face mereu....
La ultimele versiuni n-a functionat nimic! :lol:
3520 este ultima si cea mai buna in cazul cardului TVR.
De la 3600 pana la 3632 "segmentation fault" la initializare. De la 3633 incepe sa functioneze din nou dar mult mai prost decat variantele de pana la 3600!!
Dupa 3520 a avut loc o schimbare majora pentru dvbapi ceea ce a dus la necitirea corecta a cardului national.
Nu avem decat sa cream note(ticket) cu loguri si ce mai cer ei pentru rezolvarea problemei.
La fel,cred eu, trebuie procedat si cu "dulceata" HD.
Cu "dulceata" este deja deschis un ticket cu log-uri.
Da! Dar ar mai trebui actualizat prin schimbarea prioritatii macar. :) Avand in vedere ca si scrierea notelor s-a schimbat.
3512!
Scriam despre 3520 dar ....am revenit la asta.
Aveam probleme de interpretare la 49e1 rusesc. Nu deschide desi primeste ecm-uri.
Pe 3512 merg bine si din hop 3!
Si tvr-ul merge din 25900. Am mai umblat si pe la setari un pic. Le postez maine pe undeva.
Ultimele versiuni....mai mult au incurcat lucrurile. Urmariti versiunile lui _network, versiuni bune si foarte bune, cred eu.