gresesti.....e mega dth!Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
gresesti.....e mega dth!Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salut
Incercati sa reduceti si voi pozele inainte de a le posta... ca i-mi fac ochi in cap precum bilele pe masa de joc...
Bafta
Man,sunt postate mari pentru a intelege maretia acestui imperiu DTH-...gigiQuote:
Originally Posted by dyngo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Hehe... e tare ;)
trebuie sa iasa si o versiune pentru romania
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Lasa, ca noi o.... crack-uim ....:)Quote:
Originally Posted by Sunt_Oltean74 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Adevarata fata a megaoperatorului! :clap: :clap: :clap:
Si astea erau in ......Spania....:clap: :clap: :clap:Quote:
Asta nu este chiar asa comica este poza a unei firme de cablu din Africa de SudQuote:
"Mega DTH-ul din SE Europei"
Important e ca are antena,daca se iveste o furtuna zboara paiele de pe casa dar....gigi ramane si asta conteaza nu?
NU!.conteaza ca amicul tau ,rahatul ala de pe rdi spune ca e megaoperator.....si mai bine de jumate din abonati sunt ca cei din poza.....de unde naiba bani daca ala abIa traieste? atunci cum naiba sa aiba calitate? sa nu mai vorbim de HIGH DEFINITION... MEGAOPERATORUL LU PESTE...asta e important spaniolule....Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Problema e ca nu stiu despre cine vorbesti de pe rdi,asta una,iar a doua iti spun eu; ca majoritatea abonatilor la TOATE DTH-urile sunt ca cel din poza,si culmea ei isi platec la timp FACTURILE spre deosebire de cei cu bani si fite care UITA!!Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si daca poti dezvolta ideea cu rdi? ca mi-ai dat si PM cu numele unui user intrebandu-ma daca sunt EU!! ca si in PM cat si aici iti spun ca nu cunos acel nik si e prima oara cand aud de el,in alta ordine de idei eu sunt pe o gramada de forumuri cu acelasi nick;Spaniolul,cat despre rdi;
You have been banned for the following reason:
No reason was specified.
Date the ban will be lifted: 05-09-2009, 13:00