@ionutz6
Se mai schimba regulile si legile, vezi ce s-a intimplat pe rdi!
E mai bine asa.
Printable View
@ionutz6
Se mai schimba regulile si legile, vezi ce s-a intimplat pe rdi!
E mai bine asa.
ok, am inteles, am sters orice referire la asa ceva si pe viitor o sa fiu mai atent.Quote:
Originally Posted by wambertos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
intrebarile insa raman: nu stiu unde sa ma uit sa mai citesc cat ceva despre cum functioneaza treaba asta, cu cheile, cu sharingul, etc...
aveti ceva linkuri cu cunostinte la nivel general?
nou pentru katy
aaf1.3a_kathrein14w.zip
AAF Kathrein 1.3a Voll-Version - 14W Version
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
salut la toata lumea!
am de azi am si eu o katy ....dar deja e smechera cu mine si-mi face probleme:)
daca e cineva care a imblanzit o katy pana acum ...ma poate ajuta si pe mine?
astept PM sau aici pe forum....multumesc:clap:
@dragos
Care e intrebarea?
Vrea sa stie cum sa instaleze un EMU,preferabil Mgcamd 1.28 pe kathy si sa incarce un fisier de key,cei care aveti kathrein da-ti va rog o mana de ajutor.Quote:
Originally Posted by wambertos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
i-am sarit eu in ajutor:cool2:
Multumim mult de ajutor!:)Quote:
Originally Posted by mesteru [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
OK!Quote:
i-am sarit eu in ajutor
Nu uitati de noul chat pt. posesorii de Kathy.
Sper ca nu am incalcat vreo regula a forumului mentionind chatul?
Adresa se gaseste mai sus.
Nici problema relax,multumim de info!Quote:
nu am avut posibilitatea 2 zile sa intru pe net...dar nu e tarziu nici acum sa-i multumesc Mesterului ....care ca si Spaniolul e un baiat foarte de treaba si m-a ajutat cu katy.
multumesc!
salut!
a pus cineva diseqc 1.2 pe K? daca da, poate sa-mi dea si mie niste detalii? ....unde-l copiez si cum se comporta?
multumesc
chiar nimeni nu are diseqc 1.2 pe kathrein?
incearca asa
-Upload to 910 /data/plugins and /bin
-atribut to 755
-restart box
de vineri voi avea si eu katy . vad ca au scos newcs1.50 pe el ,a incercat careva sa faca share?