putem sti si noi ce producatori fac aceste receivere, model, norme de codare etc?...Quote:
Originally Posted by George1979 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
putem sti si noi ce producatori fac aceste receivere, model, norme de codare etc?...Quote:
Originally Posted by George1979 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca astepti niste zile cu singuranta o sa aflam pe toate....
uite care e PVR-ul:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
deci e-n parteneriat cu bulgarasii...
Norma de codare si fabricantul nu am putut sa le aflu deocamdata, stiu ca pe smartcarduri scrie bulcrypt, iar acele imagini de pe situl bulgaresc putea sa le puna oricine pana acum daca stia ca acele receivere vor veni si la Dolce.
putea sa le puna oricine dar pana acum nu stiam ca este vb de aceleai receptoare si la dolce...Quote:
Poate o sa fie niste receptoare cat de cat bune,caci am comandat un receptor 7109 hd ECHOSMART si cand era imaginea nu in miscare se vedea bine dar cand imaginea era in miscare (am dat pe o cursa cu masini),imaginea se intrerupea ca si cum e un joc pe calculator si nu are rami destui,asa ca sper ca aceste receptoare sa nu fie stifturi.De fapt orice receiver hd sub 1000ron e cam stift......
Deci bulcrypt... ciuciucececam.
...cum de a aparut recurile de Dolce HD?
parca toata lumea nu credeau ca apar ? turcia sa traiasca , ca ne recuri, ca cele de la Coship , care au fost pina anu trecut au fost cum au fost cum au fost, dar astea de la turci.... lasa de dorit... cel putin daca erau facute sub licenta Yumatu (care sunt de calitate).dar toate lucrurile spre bine.... apropo George1979 lucrez cu romtele. de vreo 2 ani jumate si de aceea stiu cum stau materialele.... am pus pentru ei mii de antene ...... si de aceea am deschis acest subiect.....
Din cate pot sa-mi dau seama vizual si tactil aceste rec-uri par sa fie construite calitativ, cel putin acela mare cu HDD este mult peste Coship din punctul de vedere al finisajului, butoanele sunt ca la DVD-urile de calitate pot sa spun, nu tzacane enervant ca la Coship.
Acuma vom vedea cel mai bine cand o sa apara si o sa intre in uz cum se comporta.
Bine v-am gasit.:)
Sunt abonat Dolce de cateva zile si bineinteles, ma intereseaza subiectul HD.
Abia astept sa ii dea drumul.:clap:
Ati avut cutiile in mana? Ce amanunte mai puteit da?
Din fotografii nu iti poti da seama foarte bine. Puteti poza si partea din spate?
Toate cele bune!
Poze nu am facut din spate si de la telecomanda dar o sa incerc sa fac cum prind urmatoarea ocazie.
Pana atunci o sa va descriu in cuvinte : telecomanda este identica cu cea de la Optibox pvr ready doar ca scrie pe ea Dolce, receptorul are in spate HDMI, Euroscart, YPbPr, USB, Ethernet, LNB in, dar nu are conector " loop out " nu stiu de ce. Modelul cu HDD are in schimb 2 intrari de lnb numite LNB 1 si LNB 2, daca la amandoua se aduce cablu coaxial de la lnb atunci receptorul poate face PIP pe ecranul TV-ului, pentru aceasta sunt intrarile.
cele 2 intrari de LNB sunt in special pentru inregistrare... pe tuner 1 pui si inregistrezi iar in timpul asta poti sa te uiti linistit pe alte canale deoarece folosesti automat tunerul 2
Toate PVR-urile actuale sunt asa...
Deci orice receiver cu pvr inregistreaza si te poti uita pe alt program in tot acest timp cu conditia sa fie pe acelasi transponder,asta stiam. Existenta celui de-al doilea tuner elimina acest dezavantaj si te poti uita pe orice program de pe orice transponder. Interesant, asta nu stiam, o treaba gandita bine atunci, multumesc de info.:cheers:
Pai e logic , sa mearga asa modelele care detin 2 tunere
Sa luam exemplu "Hot Bird-ul" , are in prezent 97 de transpodere (sa nu zic peste 1000 prg. tv) , toate fiind pe aceeasi directie 13 E , deci cu 1 tuner poti urmari un prg. si cu al 2-lea tuner poti sa-l prg. sau sa inregistrezi un alt prg.
Conditia principala este sa fie pe acelas satelit
Interesant ar fii de aflat ce "hram" poarta , o fii echipat cu un proc. din familia "STi 710x" , ca tot apar "n" modele cu acest procesor si mai ales ca am inteles ca este si foarte bun la raportul pret/performanta
History HD face teste pe HD8!!!