sal
dar dreambox cam cat costa si cum fac dupa cel il cumpar si montez, ce urmeaza cum il setez si de unde descarc firmware pt el, se gaseste usor.
mersi mult autcast
Printable View
sal
dar dreambox cam cat costa si cum fac dupa cel il cumpar si montez, ce urmeaza cum il setez si de unde descarc firmware pt el, se gaseste usor.
mersi mult autcast
uitate la sectiunea de vinzari si o sa te dumiresti in legatura cu preturile.......dupa ce vei cumpara un rec. vedem si ce e de facut:)
salut , incearca aici :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] . bafta .Quote:
Originally Posted by cosmin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ok,mai intai o sa cumpar un rec sa vedem care o sa fie mai bun ca pret si calitate, ideea este ca trebuie sa il cumpar din spania, si acolo sa vad ce gasesc, apoi sa vedem daca gasim pt el firmware sau cum se cheama si daca stiu sa fac toate setarile si se poate vedea digi tv in spania.
Va multumesc tuturor carora imi poate raspunde sau care mi-au raspuns deja, astept orice sfat.
salut tuturor!!!
Pai zi asa.Daca esti in Spania ia-ti Azbox,mai ales ca esti incepator.Suport pentru el este si gasesti informatii si pe site-uri spaniole.Fa putina practica cu el si mai tarziu,cand crezi ca ai prins cate ceva,treci la "greutati".
sal, merci atunci asa o sa fac, o sa cumpar un azbox si o sa-l montez, si sa vad ce stiu sa fac cu el, poate nu vad nimik :p si apoi va mai intreb ce sa fac si cum sa fac, mersi mult inca o data la toata lumea care mi-a raspuns. bfta la toata lumeaa:drinks:Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
tu decizi.......insa gindestete bineQuote:
Originally Posted by cosmin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
vezi ca ai pm!
zi-mi la de bani??Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]