Nu pote sa ma ajuta nimeni in privinta asta?
Printable View
Nu pote sa ma ajuta nimeni in privinta asta?
Poate ! dar deocamdata nu are acces la cardul local !
Cer scuze pote sunt prost la acest peceptor ,deci am un local in el Cw U...C merge deja ,Boxu am
cumparat asa cum e acuma, Are instalat newcamd si oscam, citeste localul citeste linie C Da habar
nu am cum s-ar putea sa dau la parinti de aici linie N Sau C . Daca vreau linie C sa pun in el nu in
oscam,ci in box pot pune linia cu telecomanda ,cred ca in newcs se pune. Deci inca odata nu am
cum sa folosesc la asa ceva,acest box momentan?
nu zice nimeni ca esti.... cum ai spus...doar ca esti un pic lenes...si nu vrei sa citesti...
daca zici ca ai oscam preinstalat atunci macar de curiozitate cautai sa vezi ce este cu el...
Asta a fost raspunsul corect in momentul de fata...insa daca receiverul parintilor tai foloseste cccam,oscam,...etc... atunci poti prin intermediul oscam sa-i fericesti si pe ei....Quote:
mihaip
Poate ! dar deocamdata nu are acces la cardul local !
deci ti-ai raspuns, interogativ este adevarat, singur la intrebare.....
@djczefre - mesajul tau este un pic confuz ! asa ca este foarte greu sa-ti dea cineva
un sfat cat timp nu poti descrie exact situatia ta ! Instalareau unui server Oscam este
un subiect foarte "tehnic" ... nu poti sa-l faci daca nu esti la inaltimea sa ! ori inveti ...
ori apelezi la altcineva ! daca vrei sa inveti ...te ajutam !
Da ,aveti dreptate, da problema e ca limba mea materna este alta limba si mi-e greu e sa ma exprim exact cum este realitatea,
cer scuze inca odata. Deci cine mi-a dat boxul a dat fara oscam, am artat cardul si mi-a artat cum se pune oscam , prin telnet!
Cind am intrebat, de share , mi-a zis nu se pote ca nu are suport nu stiu ce! Deci de acea am intrebat aici , vad ca voi aveti si
sinteti experti, si eu vreau neapart sa impart acest card la parint, dca cu acest box nu pot atunci trebe sa cumpar un alt box pt
server. Daca puteti sa ma ajutati va rog frumos sa fceti. In privat o sa va scriu daca este vreo veste buna!
Ori cum multumesc ca mi-ati raspuns, sa ne azum numa de bine ! o zi buna in continuare.!!
Pentru djczefre : citeste regulamentul forumului, nu mai da quote la postul anterior
Salutare!
foloseste cineva pe Aligator diseq 4/1?
incerc sa setez 2 sateliti pe diseq 4/1 si nu vede deloc satelitul doi, orice as pune la diseq 1.1 - INP1 sau 1 ..
pe dm500 merge fara probleme disequl.
care stiti va rog dati un replay cu setarile corecte, eventual o poza..
merci.
PS: o fi de la soft? am unul vechi, azi o sa fac upgrade..
Am folosit eu cu putin timp in urma diseq 4/1 la Aligator si a functionat perfect. Dar ma foloseam de Diseq 1.0 de unde alegeam A, B, C sau D corespunzator intrarilor 1, 2, 3 sau 4. Diseq 1.1 era setat pe None. Nu am avut nici un fel de probleme cu aceste setari.
merci . a mers.
deci pt 4/1 se fol diseq 1.0 mereu?
pt 8/1 este diseq 1.1?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Soft nou pentru Alligator si Panthera pe sat-support. Ca de obicei alte amanunte pauza. Trebuie sa descoperim singuri ce e nou.
La mine functioneaza corect pana acum. Are un nou bootloader. Alte noutati nu vad deocamdata.
Pai nou este faptul ca face un reconect rapid ...desi dupa asta are nevoie de 3-4 minute
pentru a deschide canalul ! si intradevar emulatorul merge mai bine ! si sper eu ca in curand
se vor rezolva inca doua trei probleme :
- va filtra lista de carduri tinand cont de declaratia maxhops a portului server
- va alege cardul dupa distanta la card in cadrul unui caid ...asta ar fi esential !
- va deschide si sky uk !
P.S. se pare ca merge Sky UK ...mie din hop=3 ... n-a vrut si pace ! daca n-o fi incercat
un card ... mai indepartat ! dimineatza ...pe racoare ...a deschis si Sky UK ! dupa 3 minute !
Stabilitatea EMU este intradevar mai buna ! cu exceptia alegerii nefericite a cardurilor
nu-i pot reprosa mare lucru ! daca "baietii" reusesc ...pe maine avem o versiune cu
modificarile sugerate de mine !
Datorita lui Madars Tapaat avem posibilitatea de a pune pe Optibox Alligator server samba si client torent...
....sunt perfect functionale...verificate de mine...este de dorit sa se puna clientul torrent dupa ce punem samba....
...singurul neajuns este ca trebuie date comenzi din nou pentru clientul torrent dupa un reboot
:cool:
Cel mai mare problema despre serverul samba e scisa pe limba rusa si nu inteleg nimic din ele nici cum se descarci programul si cred ca nu sint singurul persoana,te rog scrie ceva mai mult despre programul.
a aparut oscam_TaapatV4 cu un nou script setuposcam care face viata mai usoara la instalare...merita incercat...
pentru Szabo....
Samba Server permite conectarea la receptor ca un computer partajat ...deci poti vedea fisierele din receiver...inclusiv cele din usb(stick)...pentru a intelege cum se pune samba si client torrent foloseste google translate...din rusa in maghiara in cazul tau
multumiri pentru Cristian.Azi o sa incerc si eu sa instalezi.Va multumesc inca odata.
La o clona animaliceasca a crocodilului a aparut o noua varianta de soft... ma refer la Prosky 21.28
Baietii de la abinfo.forum au scos o adaptare de la prosky 21.28 la cea ptr alligator20.99....
problema este ca softul 20.99 are bugul cu cartelele sky si nu stiu daca se propaga la adaptarea de la prosky21.28
Stie cineva ceva despre chestia asta sau sunt singurul care mai are animal de povara???
O sa avem si noi maine versiunile pentru Alligator si Panthera !
mersi de raspuns...
pana atunci am bagat varianta pr0sky 21.28
nds merge...
dar de ce dracu apare server active ptr newcamd si cu ce se mananca nu am priceput....
poate ma vei dumiri...
salut ...
a aparut 21.28 ptr crocodil ...pus...si analizat...
in comparatie cu prosky aici nu vad sa apara chestia cu active(care de altfel era ptr newcamd)...
ce inseamna twinprotocol in cazul nostru....????
nu merge in shering