Eu te pot ajuta. Ai zis ca ai un 791 si un FTA. Acel fta ce reeptor e, ce model?Quote:
Originally Posted by star [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Eu te pot ajuta. Ai zis ca ai un 791 si un FTA. Acel fta ce reeptor e, ce model?Quote:
Originally Posted by star [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@Salut! Merge pe Echosmart sa punem key pentru Digitalb dcw? am vazut pe croteam key dcw.
Eu zic intai sa incercati si dupa aceea sa postati anumnite chestii.Quote:
Originally Posted by runcanioan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Din experienta multe chei apar si nu sunt valide.
Este un Telestar Digistar 2000 plus. " e vai de mama lui dar inca merge":dance:Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Din pacate intre ei nu poti face sharing, dar daca mai iei un 771 poti face sharing.Quote:
Salutare! Imi puteti spune si mie ce sisteme mai poate sa decodeze Echosmart 791, in afara de Nagra2? Multumesc!
In afara de nagra 2 mai decodeaza: nagra, viaccess 1 si 2,irdeto,seca,biss,cryptoworks,dcw si poate cat de curand irdeto 2 si seca 2.Quote:
Originally Posted by cipy_1982 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Merci mult! Deci sa inteleg ca printr-o modificare de soft, pe viitor, ar putea sa decodeze si Irdeto 2 si Seca 2?
O sa asteptam ,poate noul soft are implementat si Irdeto2 pt MCT:DQuote:
Originally Posted by cipy_1982 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ce bine ar fi dar nu stiu daca maestru magic isi pune problema astaQuote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asteptam
mi-a spus cineva ca era undeva pe net o stire ca iris9800 ar decoda d+ sau cred ca era despre faptul ca citea cartela pt d+
nu cred ca s-a facut deja un patch pt asa ceva
cred ca mai trebuie sa treaca 1 jumate de an
Multumesc de raspuns.Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dar cu receptorul ala (telestar digistar plus) ce dreaq pot sa fac cu el? Are conector rs232 si am reusit de i-am pus softuletul ala original de pe site. Cred ca am sa fac experientze pe el pana crapa.:dance: :D
Schimbare de cheie la d!g!.
A facut au, s-a schimbat cheia 00 dar totusi pe programe apare "codat".(pe echo 791 sw 3.13).
Mai are cineva aceasta problema?
PS:Am probat cheia 00, aparuta dupa AU, dar nu merge nici pe ss2. :(
Nu face corect AU. Asteptam sa apara keya si o punem manual...
Doar sa nu uitati sa dezactivati AU din meniu,altfel va veti trezi ca va va modifica cheia introdusa manual.
o intrebare pt un prieten ce are echosmart, cum dezactiveaza AU, ca se chinuie sa bage cheia manual si i-o tot schimbaQuote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]