-
Am mai scris: diferentele sunt la procesor, memorie, grafica meniului, functii noi s.a.m.d
Combo SE e "nou".
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] daca vrei sa-ti mearga youtube,dar are un bug la subtitrare:
o afiseaza incomplet,pe un singur rand.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dar nu merge youtube iar subtitrarea e ok.(Ambele "lumineaza")
-
Am instalat versiunea 1.5.73 din 13.06 pentru MiniHd Combo; ca noutate pentru acest model in meniul de Key este adaugat PowerVu. Am facut o mica proba pe 1W, nu deschide; optiunea nici nu stiu daca este functionala. In meniu, cheile nu am reusit sa le adaug manual; am facut un back-up la mcas pe stick pe care am incercat sa-l editez cu Orton Key Editor 1.8. Nici asa nu am reusit, nu apare PowerVu la Video Encryption.
Fisiere mcas "la zi" de unde pot descarca? Mersi.
-
Quote:
In sectiunea [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ,gasiti un utilitar "util" si compatibil cu 8250_60_70_COMBO_SE.
"Conversie" inregistrari de pe amiko 8250_60_70_COMBO_SE.
Dupa "conversie",inregistrarile,pot fi redate pe orice dispozitiv.
Imi cer scuze dar nu am gasit acel utilitar
-
Daca dai thanks si like "il gasesti" !
-
@ val
Eu cu 8260 prin toamna am deschis toate canalele codate P_U.
Ori s-au schimbat keyle ori nu faci ceva bine.
-
Amiko MiniHD Combo (old) pana la ultimul soft nu avea in meniul de key PowerVu. Mai incerc.
-
Mi-am achizitionat un amiko mini combo hd,rugamintea mea esre sa-mi spuneti va rog daca au soft in comun cu{old}se sau sami dati un link cu tutorial despre mini hd.multumiri anticipate
-
Ce model ai ca n-am inteles.Ai old sau se?Oricum ar fi, softurile nu sunt interschimbabile.
-
-
Tot nu ai zis concret de care. Asta e [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , asta e [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Care din ele?
-
Intra pe Sat-support si gasestI tot ce ai nevoie.
-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Acest model este OLD. Versiunile de soft nu se potrivesc intre ele ( OLD si SE ). Aici poti gasi ultima versiune de soft pentru tine [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
-
mersi cu o singura intrebare ai derenjez linia se poate edita manual,http sau de pe stik si daca aceasii configurare ca la oscam server?
-
Din telecomanda sau cu notepadu' pe pc.