@nicub e vu+
Băeștinebun ! Ia uite ce semnal am pe pro tv !
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
@nicub e vu+
Băeștinebun ! Ia uite ce semnal am pe pro tv !
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe transponderul 11785 H 3/4 30000 a intrat Trace Urban HD, momentan doar in pachetul celor de la CDN se deschide, dar posibil ca o sa intre si la UPC/FocusSat !
De ce nu imi apar postarile ?
Mai intreb o data ,vedeti Eurosport HD cu subtitrare in romana ?Daca da, cu ce SID ?
Cu subtitrare in romana nu , dar cu audio in romana da, SID 7725, transponder 12034 .
Da,la sunet ma refeream .Sunet am,multumesc.Acelasi SID il am si eu numai ca am ecran negru desi emu zice ca trage ecm din el .Nu stiu de unde sa fie problema .History HD nu il vad de exemplu dar Animal Pl HD da .A mai patit cineva ?
Poti sa imi spui cu ce VideoPID vezi Eurosportul HD?Mie imi arata 101 in zecimal(0065hexa)
Incearca sa pui alt image,si eu am patit asa la ipbox91 hd,la cateva programe tv in hd nu a intrat imaginea,sunet era.Am pus imagine mai nou si dupa aceea mergea perfect.Vad ca folosesti image sifteam tideglo,chiar la aceeasta image am avut problema.Quote:
Originally Posted by technomate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am mai patit asta cu Eurosport HD nu intra pe un technomate HD a trebuit sa sterg toate canalele sa scanez frq cu eurosport si asa am reusit
Multumesc !
Asa este ,e de la imagine ,am pus 2 imagini bazate pe duckbox git ,PKT hyperion si HDMU dar la ambele creste ecm cu 100 ms.Aveti idee de ce ?
Procesorul nu e incarcat ..
Salut, exista vreo lista cu receiverele care merg cu cardul de focus sat direct, fara sa fie nevoie de upgraduri de soft etc? am luat deja un echosmart 790 care nu merge si nu as vrea sa merg din receiver in receiver pana gasesc unu care sa mearga.
Am gasit un kaon ksc-570, ar merge sau la fel depinde de versiunea de soft?
sau canal digital cdc 7000 st ?
Receptoarele dedicate pentru alti provaideri nu se "pupa" cu acel card de la Focus, gaseste un receptor care are cititor de conax, gama Amiko, Alma, etc.
Cardul Focust este Conax şi deci merge cu orice receiver vandut "la liber" care cunoaşte sistemul Conax. Receiverele vandute de DTH (gen DiGi, Dolce, Orange, etc) merg doar cu cartelele lor (e ca şi la telefonia mobilă).
Nu am Echosmart 790 dar cică ar trebui să meargă cu cardul Focus: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am citit acel thread, unii zic ca ar merge unii zic ca nu, dar ce e sigur e ca trebuie incercat alta versiune de soft, eu nu am nici acel cablu rs323, nici nu am mai facut vreodata asa ceva si parca nu as vrea sa ma bag ca sigur il fac praf, de asta as vrea sa stiu daca exista niste receptoare care sa mearga direct fara alte interventii, anul trecut am cumparat un receiver no-name, am dat 15 euro pe el si a mers direct si asa am crezut ca va merge si echosmart 790 daca are slot conax dar se pare ca e mai complicata treaba
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sau cauta second-handQuote:
Originally Posted by akileon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
amiko ala la 148 lei suna foarte bine, cred ca voi merge pe ala ca sa nu ma mai risc cu altul second-hand si sa nu mearga
Ţie de la card ţi se trage. Cum ai făcut rost de acel card Focus? Dacă-ţi făceai abonament pe numele tău la Focus primeai gratuit receiver şi antenă (in custodie) şi nu mai aveai nici o problemă.