Re: Echolite 791 softuri-discutii!
Quote:
Am tot cautat si eu solutia la prima parte a problemei si nu am reusit.
Sunt unele persoane (nu zic de acest forum, unde oamenii se ajuta intre ei) care stiu raspunsul (adica cum faci dintr-un jpg, bmp sau alt format un rom_log pentru Echosmart), dar nu se prea obosesc sa ne explice cum, desi probabil e destul de simplu...
Am o intrebare cu stick-ul daca inregistrezi un film, cu receptorul se poate vedea pe calculator dar daca incarci un fim pe stick il poti vedea cu receptorul?
Quote:
Am o intrebare cu stick-ul daca inregistrezi un film, cu receptorul se poate vedea pe calculator dar daca incarci un fim pe stick il poti vedea cu receptorul?
da
dar trebuie sa fie cu extensia .ts sau .pvr alte extensi nu vede receptorul
Sal. De vreo cateva zile nu mai am sonor pe gigi film 1. ce dreaq are? Are si alcineva aceeasi problema sau l-am zapacit eu. :oops: ...si inca ceva .Cate gigi film sunt pe 1w ? ca am vazut o poza cu gigi film 7 pe sky star2.:tv:
Quote:
Sal. De vreo cateva zile nu mai am sonor pe gigi film 1. ce dreaq are? Are si alcineva aceeasi problema sau l-am zapacit eu. :oops: ...si inca ceva .Cate gigi film sunt pe 1w ? ca am vazut o poza cu gigi film 7 pe sky star2.:tv:
scaneaza din nou satelitul asa am patit si eu acum nu mai am treba
Quote:
numai digi film 1 si 2
ce ai vazut tu era de la pachetul digialb
pt sonor sterge programul si mai scaneaza inca odata si nu mai umbla la meniu audio
la digi face figuri ca nu scoate AC3
plus ca nici nu mai auzi nimic
Scuze , poate nu am fost atent , echo791 nu stie Co#ax ?
Quote:
Scuze , poate nu am fost atent , echo791 nu stie Co#ax ?
deocamdata nu sunt key pt conax.
Mersi de raspuns , diseara sunt "pe el" :dance:
salutare!
sunt ceva probleme cu TiPiS-ul? ca eu nu mai vad nici un program decat M6 Music si inca ceva... Pols*at-ul la fel... am eu probleme cu receiverul ori s-au dus si astia?
mersi.
Quote:
salutare!
sunt ceva probleme cu TiPiS-ul? ca eu nu mai vad nici un program decat M6 Music si inca ceva... Pols*at-ul la fel... am eu probleme cu receiverul ori s-au dus si astia?
mersi.
merge fara probleme soft v3.13
incearca sa dai un restart din spate (sau ti 5 secunde apasat pe exit si se restarteaza apoi functioneaza fara probleme ,daca ai pus menu+9231 pe enable ( uneori mai trebuie sa umbli si la menu+8888--->dar asta la softuri mai de demult)
pt cine vrea sa incerce TP nou de la max pe sirius 12265 H 27500
nu merge scanare normala trebuie pus PID VPID si PCR PID
Menu + instalare+ cautare manuala + butonul galben + introduci PID+VPID +PCR-PID + OK +(EU LE-AM LUAT LA RAND TOATE SI DOAR DUPA CE AM AJUNS LA 1301 DAT SCANARE) scan
Da! aseara deja functiona NatGeoMusic... acolo.
Quote:
salutare!
mersi.
Din pacate 3.13 sti e sa faca probleme unori, are niste buguri.
Fai restart din spate daca nici asa nu merge, pune 2.92 si dupa aceea din nou 3.13
Cu stima
Cine poate sa-mi explice si mie cum se face sharing intre 2 receptoare si daca tre neaparat acelasi tip de receptor. Cu stima.:drinks: Am un Echo 791 si celalalt un fta dar nu mai stiu cum se numeste, Nu l-am mai folosit de mult... a Telestar Digistar parca...:)
@Lalipuk
Se pare ca este un bug in privinta AU la TP$, dar bine ca se poate rezolva cu un restart.
Si mie mi se mai intampla sa-mi dea mesaje de genul: ca nu are semnal...dar apoi se rezolva.
[offtopic]
Mai nasol o sa fie cand o sa dispara TP$ de pe hotbird, si asta datorita fuziunii lor cu, canal sat france