pai nu ma intereseaza chiar DELOC avansari,graduri sau alte minuni VIRTUALE iar in 15 ani de activitate nu am dat ignore,nu am primit salariu etc...doar avansari in grad desi nu le am cerut sau dorit vreodata din simplu motiv ca in atatia ani si atatea fenomene ce se intampla cunosc foarte bine evolutia unui forum sau al unui user
si acest forum face parte dintr o evolutia proasta care a plecat cu un scop cu un ideal si sa ajuns unde sa ajuns astazi.....desi chestiile astea nu ma intereseaza ptr ca am vazut la momentul oportun cine ce si cum
degeaba esti maret in vorbarie chiar daca ea e corecta din punct de vedere teoretic daca caracteru tau e de pramatie....fie el si virtual
un user nu il ignor ptr ca imi place sa i vad evolutia si sa l cunosc mai bine atat ca user oficial dar ca si clona,clone
insa parpaneata face parte dintr un fenomen mai aparte...adica e obsedat sau indragostit de mine urmarindu ma aproape mereu postand mai mereu in contra cu mine chair daca nu prea are el treaba cu acel topic,subiect iar mai nou aceste dislike
stiu eu ce urmareste nenea parpaneata...cu aceste provocari :) insa deja cam da in iz de boala nervoasa,deocamdata nu ma prostit nimeni doar daca am trecut eu cu vederea sau am lasat o balta din anumite motive
ca incheiere cum spuneam imi pot rezerva o ora din timpul meu si pot lua de la primul post pana la ultima si voi da dislike pe toate,cred ca va fi primu user ce va detine un record pe dislike ca asa cum spuneai tu...nu face rau nimanui :)