Nu e freeze , imaginea nu ruleaza cursiv . Am testat si pe alte canale cu dinamica mare(eurosp si espn) si e perfect deci exclud receptorul . Probabil nu e asa evident datorita diagonalei TV-ului . Eu sunt cu 50" .
Printable View
Nu e freeze , imaginea nu ruleaza cursiv . Am testat si pe alte canale cu dinamica mare(eurosp si espn) si e perfect deci exclud receptorul . Probabil nu e asa evident datorita diagonalei TV-ului . Eu sunt cu 50" .
Seamana cu tremuratul de pe History HD, dar nu e atat de accentuat.
Intr-adevar exista un agatat nu neaparat la o schimbare rapida a imaginilor ci la o mutare a imaginii de la dreapta la stanga ori ceva de genul asta. Cred ca cuvantul "agatat" exprima corect chestiunea.
Am verificat si pe 23,5E si intr-adevar si aici se mentine procedeul.
Se poate face AU daca nu se poate receptiona satelitul Thor , scuze daca nu am plasat bine intrebarea
In functie de raspuns voi reveni cu alte detalii
Se poate cu ajutorul unui amic care receptioneaza canalele. EMM-urile vin din satelit, deci cineva trebuie sa le primeasca si sa le dea in card.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]: Un nou canal in DVB-S Conax & Nagravision 3: FOX on 12456.00MHz, pol.V SR:28000 FEC:7/8 SID:1068 PID:7168/7268. (22h59)
se deschide cu vre-un pachet!?
am scanat si apare Fox si Fox Life
Momentan nu au legătură cu Romania. Transmisia se face cu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] in croată şi fac parte din oferta ViP Croaţia (fostul DiGi).
Pachetul Familia va fi disponibil la preţul de 27 lei/lună (TVA inclus) incepand din 1 noiembrie 2013.
ps. mai mult ca sigur e pretu platit pt. PROTv & com.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
desigur, cate 1 leu de la fiecare abonat,uite ca se face pentru plata ,,las fiebintilor,,...
naspa si eu nu ma uit decat la meciurile stelei
la prost TV
oricum multumim de anunt
Si io care credeam ca e pentru HD-uri :)Quote:
Originally Posted by spiry [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Macar astea au ceva nu amarati ca vecini.
ce decodor e asta ?
Quote:
Originally Posted by klausz [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ma gandesc ca e VU+ Solo2 ,dupa cum scrie si in semnatura lui klausz.