Daca stii sa raspunzi la urmatoarele intrebari , atunci poti sa iti dai seama si de ce am scris
1 - Stii diferentele dintre standardele SD si HD ?
2 - De ce iei un receptor sd , cand nu ai pe ce device sa vizualizezi prg. tv HD ?
Printable View
Daca stii sa raspunzi la urmatoarele intrebari , atunci poti sa iti dai seama si de ce am scris
1 - Stii diferentele dintre standardele SD si HD ?
2 - De ce iei un receptor sd , cand nu ai pe ce device sa vizualizezi prg. tv HD ?
1. Nici tu n-ai inteles ce-ai zis
2. Nu citesti tot/nu stii sa citesti/nu poti procesa ce citesti. Esti foarte confuz. Cardul+CAM-ul pe care ti-l ofera ei gratuit poate decrypta doar canalele SD. Daca vrei si HD , va trebui sa achiti o taxa de 3RON/Luna.
Apoklyps3 , ce tv ai ?
Cu tub clasic sau/si led/lcd/plasma
Nu chiar azi... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:drunky:
Eu vad foarte bine deocamdata.In sectiunea download data e trecuta asa :2014-04-16T09:17:13+03:00
:clap:Ia priveste tu la data cand a fost compilat sw in menu la receptor.Si nu e chiar"azi" e acu' 5 zile
Nu mai am cuvinte.Eu nu mai zic nimic:party::party::party::party:Chiar m-am uitat in receptor pentru ca uneori data lansarii cu ce a "conceperii" e o mica diferenta,dar tu faci aberatii prietene.Propun un topic inchis.........
Pentru moderatori si administratori. Aveti mai mult ca sigur mesajele sterse de la conflictul cu userul laleauaneagra. Analizati si luati masurile cuvenite. Nu injur de mama, nu scriu vulgaritati desi ar fi foarte usor. In caz ca nu o sa luati masuri va rog sa-mi stergeti sau sa-mi dezactivati userul de pe acest forum. Multumesc mult.
S-a notat !
da,am notat si eu
Se pare ca nu a fost luata nicio masura. Cui trebuie sa ma adresez pentru dezactivarea contului ? Sau pe cine trebuie sa injur ca sa fiu banat permanent ? Sau cat de tare trebuie sa fac asta ?
maaa tot incerc sa ma abtin dar al dracu daca pot :):):)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] aici ar fi o data si mai este,in general cam tot ce postez tentativa parpaneata imi da dislike....e amuzant:)..pe bune,creieru tau omule crede ca ma provoaca ca scoate ce e mai rau la iveala...DAR nu e asa,eu oricum iti raspund oriunde si oricand ptr ca am o placere meschina sa fac asta apropo de persoana ta....si mai sant ei catva:)
aaaaa dar apropo admin...treaba asta cu umplerea de dislike ptr un anumit user nu e SPAM?:)
stai sa vezi tu parparparparpaneata ce tu umplu eu de dislike.....diferenta e ca eu o fac din amuzament...tu o faci de draci
Mare atentie la limbaj.
nu,nu.nu,nu e vb de limbaj..e o constatare pe care nu am timp si nici nu vreau sa i fac vreo traducere in limbaj diplomatic
incearca totusi sa i atragi si lui atentia daca se poate si se vrea....dar asa la vedere nu ce vb voi pe mess
sant prea vechi,stiu prea multe,cunosc prea multe..am facut destule,am ajutat destui si am pierdut multe ore,zile,nopti cu multi fraieri(stiu ei de ce ii numesc asa)ca sa ma impiedic mereu de acarici care culmea....nici nu i bag in seama,adica mai exact ma cauta el la coaie mereu
daca tot ma tragi de urechi e bine sa analizezi un pic istoricu
Acele like/dislike-uri nu aduc nimic membrului. Nu aveanseaza in grad, nu este degradat si cel mai important nu primeste un salar in plus - daca e pe val discutia cu forumul (iar).
Pe mine chiar nu ma intereseaza acele Like-uri, daca le primesc sau nu. Daca m-ar interesa, mi-as face cont pe faxbuk.
Incearca sa ii dai ignore, este posibil sa nu ii mai vezi nici (dis)likeurile.