face AU pe 1W si pol$at in plusQuote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pe tp$ nu s-a rezolvat problema
Printable View
face AU pe 1W si pol$at in plusQuote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pe tp$ nu s-a rezolvat problema
cel de pe receptorul tau la cumparare era soft virgin fara patch (meniuri ascunse si emulator pt key AU=automat update de keyQuote:
Originally Posted by soryan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cel de al doilea este cu patch
a mai fost unul care era 2.92 virgin si 2.92 cu patch
v 3.12 nu rezolva problema de pe tp$Quote:
Originally Posted by joliyy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
poate cu key actuale o scoti la capat
poti pune versiunea 3.12
pe asta nu se blocheaza receptorul dar nici nu deschide
sau daca deschide numai cateva secunde
maxim 1 minut
dupa care negru
pai nu cred ca e nevoie sa intri pe la setarile LNBQuote:
Originally Posted by shak_lul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
tu ai motor
ce trebuie sa mai stii
poti arde LNB daca pui pe 790 pe o frecventa H orizontala si pe 791 V verticala in acelasi timp
dar poti folosi fara probleme daca pui doar frecventele horizontale sau numai verticale pe cele doua receptoare
ca sa nu fie nici o problema poti cumpara un LNB cu doua iesiri
e vreo 55 lei la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si nu mai stai cu grija in san
s-ar putea sa reziste fara probleme ,dar se poate si arde
si nu e de dorit
Staric bravo pt tot ce ai facutQuote:
Originally Posted by staric [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
eu in ultimul timp nu am prea avut timp sa ma ocup cu aceste probe
pt ca sunt in sesiune
mai vb pe mess daca mai ai ceva de intrebat
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@ horatiu
Nu cerd ca am inteles Uite datele problemei:
Un LNB dublu la 6 grade (Astra + HotBird) un offset de 110 cm, una buc 791 una buc 790
Doresc sa pun un rec intr-o camera al doilea in alta camera si sa pot vedea independent programe de pe acesti sateliti
Se poate numai cu conexiune loop?
eu vorbeam de un lnb simplu initial iar apopi am spus de cel cu doua iesiri ,deci nu dubluQuote:
Originally Posted by shak_lul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
tu vorbesti de altceva
pai ce te opreste
ok, din cate am inteles eu el se refera la un lnb monobloc...si atunci nu-i ramane decat sa mearga prin loop.
ce-ti recomand eu: in functie de soft (firm) care il ai instalat conexiunea prin loop poate sa mearga excelent sau prost. cel mai bine e sa-ti iei 2 lnb-uri twin si sa duci la fiecare reciver cablul lui, sa n-ai probleme de polaritate.
Exact m-am exprimat eu gresit LNB-ul este monobloc cu comutator incorporatQuote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deci intrebam daca setez 791 portA pe Astra port B pe Hotbird si nu am cum sa leg cu 790 decit prin loop daca la 790 trebuie sa mai setez ceva la LNB pentru a nu da conflicte
Pe 791 am 3.13 iar pe 790 3.11
salut. am si eu o mare problema cu 791. nu pot sa salvez user data din el. cablul e bun. pot sa trimit soft(3.13) si chei in receptor dar nu pot sa salvez din receptor nimic. acum nu pot nici sa pun 2.92+3.00+3.01+3.11 pentru ca o sa pierd lista pe care vreau sa o salvez. ce sa fac ? cum pot sa salvez user data din receptor? ca de mers a mers pe la inceput dar nu mai vrea acum. pot sa leg 2 rec. 791 si sa trimit lista mea in celalalt receptor (poate merge sa salvez apoi user data). cum? multumesc.
cum a spus si snow pt evitarea neplacerilor trebuie sa iti iei 2 lnb-uri cu doua iesiri si doua diseq-uri si atunci totul e okQuote:
daca vrei poti incerca sa faci aceleasi setari si la 790 cum ai facut si la 791
nu conteaza ca ai 3.13 si 3.11 important sa nu pui in acelasi timp si pe acelasi LNB pe o frecv H sau V
PS: nu ai specificat de la inceput ce configuratie aveai si de aici neintelegerea
incearca sa pui o varianta mai veche 3.07 sau 3.08 ,3.09 poate isi da drumul la salvarea listeiQuote:
Originally Posted by rammstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si mie mi-a facut asemenea neplaceri ,nu stiu exact de la ce se blocheaza
s-ar putea de la faptul ca o varianta o pui cu cablu si alta cu stick-ul
si atunci cred ca apare aceasta problema
dar nu sunt suta la suta sigur
Salut , am un receptor nou si vreau sa-l incarc cu versiuni patc-uite de soft . Spuneti-mi si mie care versiuni trebuie sa le incarc , stiu trebuie sa incep cu 2.92 dar in continuare care trebuie .
Multumesc
Nu vreau sa fiu rautacios dar mai si cititi in posturile precedente!!!Quote:
Originally Posted by soryan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2.92- 3.01-3.13 aceasta este ordinea, mai apoi vi cu un softcam la zi si totul este OK.
bafta!