tot la stiati ca...
Pana sa se deschida info pro 93.9 , pe an maxim sa auzit mai intai TRT , dupa care IRAN de la Tabriz . Avem si mostra de la un cetatean care a receptionat asa ceva .
Clasicul 105.6 de dupa budopesti ala e pishoarca pe ani de maxim , ex 1989 / 2001 / 2012/ 2013
Clasicul 93.3 HR1 de la Beli Manastir e bun de cand incepe urcarea spre ani de maxim .
Scosul turciei pe scatter e vax ., zilnic din zona de periferie cu antena la min 3m deasupra pamantului ... no coment
Cand e sa urce propagarea istanbulul o sa devina gluma , sunt oameni ce ne desena cand noi nu realizam ce se petrece ca vin ca nebunele , ei ne desenau ca in 2001 cand incepea sa se basheasca propagarea directa in aer nici dracu nu mai stia de tvr , muta posturile turce timp de o saptamana , venea in draci istanbul , izmit , zonguldak , canakkale , edirne . Am si acu printre noi bosorog ce ne da cate un pumn de exemple si un " hai taceti " cand ii desenam distanta mica si propagari de 2 ore cu turcii .. si ala e din pitesti .
Era unu care imi spunea la tara ca vara auzea limbi arabe noaptea , ori slab ori in valuri peste unele radiouri bulgare , ex 88.1 / 88.7 / 90.3 / horizont , varna , shumen . Anul de maxim si mai reproduc pentru tutzii care nu vor sa intelega , aduceau bulgaria 1 canal 5 pana spre cluj , 100,9 la fel , am avut un electronist care desena shumen 87.6 spre maramuresh .. La dracu , in suceava imi spunea ca pe dealurile stroiestilor , stupcii , gura humorului , noaptea auzea suprapuneri bulgari - rusi - ucraineni - romani pe intreg fm-ul , a se realiza ce spunea neamul Sereanu de pe un deal care prindea de o gramda de ori vara in 2001 radio antena bucurestilor 98.3mhz si de cateva ori a pins 103.1 rusi peste 3 romania tineret care venea de la iasi pietrarie . As 100.9 era zob in zonele spre padurea supcii , acolo aveai ori bulgari ori rusi .
haideti totusi sa ne aducem aminte si sa povestim nu sa tinem in noi propagarile ca sunt multi care vor , reproduc , vor sa vada scris ca ori nu isi mai aduce aminte ori vor sa mai povesteasca unele altele etc .
Bucurestiul si grecii .. asta e chin , centrul nu merge decat pe 93.8 , este desenat de unul de prin zona cosbuc , si zobul sudic unde e cet motesti luica cu 89.8 era slab , 91.1 era , 93.8 , 97.2 evros . la 30km de bucuresti zona unde te apropii de culoarul bun grec , ala dinspre slobozia , acolo apare si 95.1 era net .
Romania primeste real cand e in maxim , greci , croati , sarbi , unguri , ucraina , rusie , turcie , cipru , egypt , iran , georgie , si apocalipse care sunt ascunse si mutilate de pe malurile bulgaresti gen suni bici .. cum o pocesc eu .. cu liban , cu iordanie si cu israel .
Haideti sa ne amintim de cazul vechi de pe vremuri cand a prins quran si cei veseli lau cenzurat si batut pe ala de nu sa vazut .
Era un radioamator din zona brasovului , a fost alaturi de mine si mi-a desenat si sporadice , si sarbi si moldoveni luati pe nordul orasului .