Ar mai fi o problema la setarea motorului?
Am un H-H Strong si nu stiu cum sa-l configurez sa-mi mute pe mai multi sateliti.(motor setap)iar la satelit config. ce aleg(many....?)
Printable View
Ar mai fi o problema la setarea motorului?
Am un H-H Strong si nu stiu cum sa-l configurez sa-mi mute pe mai multi sateliti.(motor setap)iar la satelit config. ce aleg(many....?)
Alegi many satelites via diseqC rotor
Pune 209 sau 211,210 are buguri!Quote:
Originally Posted by romero69 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da ai dreptate Einstein!Am sa fiu mai atent la ce postez.
cum leg un dreambox la un ipbox pt sharing??? sunt legate printr-un router...
merci
Cum pot sa obtin semnal maxim la un grad W pe optibox dm 500, ma refer la niste setari manuale si nu la introducerea coordonatelor geografice?
Depinde de reglajul antenei si al lnb-ului nu de setarile din dream!
Cu celalalt receiver(opticum 7100 cxe)se vedea perfect de la 75 grd. est pina la 30 west.
Cu CCcam se poate lumina progr. in b!ss?
Se poate.In sh.
Am citit pe la inceputul forumului despre posibilitatea de a vedea filmr din calculator pe opt. dm 500.
Daca e posibil sa-mi spuna cineva da sau nu,iar in caz de da cum se face?
Mersi mult!
Detin un Optibox 500 si sunt interesat sa vad pachetul Premiere. Solutia pe care am optat ar fii aceea de a ma conecta pe un server cu plata deoarece nu pot oferii nimic la schimb. Daca puteti sa-mi recomandati ce soft pentru sharing sa folosesc ( CCcam, Gbox ..) si poate un server as fii recunoscator.
Parerea mea este sa folosesti CCcam.
Pe acest site din cate stiu nu este incurajat sharingul platit. Parerea mea este ca decat sa dai bani pe sharing mai bine platesti un ab autohton ( focussat sau akta sunt cele mai usor de pus in share ) si o sa faci rost repede de cateva peer-uri cu care o sa deschizi cam tot.
Multumesc "ripper" pentru raspuns si pacat de avertisment..regulile astea.
Momentan trebuie sa plec ,dar daca nu sunt pre insistent am sa te mai contactez pentru ajutor.Daca poti fii contactat pe mess sau skype cred ca mi-ar fii de mare ajutor.
Am gasit un Opticum Optibox 7710 HDCI,
Cunoaste cineva, e compatibil DreamBox (adica se poate pune acelasi Soft?)