Din câte ştiu, operatorul M7 in toate ţările unde are operaţiuni funcţionează doar pe bază de abonament. Primul pas din câte ştiu este schimbarea tuturor receptoarelor SD cu HD.
Printable View
Din câte ştiu, operatorul M7 in toate ţările unde are operaţiuni funcţionează doar pe bază de abonament. Primul pas din câte ştiu este schimbarea tuturor receptoarelor SD cu HD.
ce vrei sa spui @[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] cu scoaterea la maxim dintr o incarcare.....sa fim seriosi...chiar asa?
si daca pe la voi inca se mai sta la coada la curent..apa si ce mai e...e prob voastra..pana la urma....de ce trebuie sa sufere toti?
in fine...pe mine m au pierdut....paguba in ciuperci si ptr ei...si ptr mine cu incarcarea la maxim..
boooh ce conceptie...
Depinde şi pe satelit o să fie.
Dacă trec la abonament şi o să fie tot pe 1w atunci mulţi o să aleagă Digi, pentru că au mai multe transmisiuni sportive, fotbal in special sau pot alege cablu tv unde există deja extins reţeaua de cablu şi atunci nu o să câştige nimic din abonament ci din contră pierd clienţii existenţi, mulţi erau atraşi de reîncărcarea cartelei şi au deja o reţea de vânzare a cartelelor prin sate sau localităţi îndepărtate de oraşe, iar dacă trec la abonament posibil să îi piardă pe unii din aceştia.
O să vedem ce o să fie.
Dacă se mută pe alt satelit posibil să îi stabilizeze pe cei deja existenţi, dar de multe ori managementul şi marketingul în România poate da greş că nu simt exact cum reacţionează clienţii români.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Live tv pe orice dispozitiv win, ios sau android.
Funcţionează doar dacă aveţi cont online pe focus, cu subscripţie activă.Testat pe android cu pachetul familia activ.
Testat, funcţional şi pe un mediaplayer cu android(vorke z5).Lipseşte interfaţa grafică pt. telecomandă, dar merge pe mouse.
Testat şi pe tv. samsung tizen 2018.Funcţionează.
Eroare: "Dispozitivul ă intampinat o problema cu stream-ul"; plata facuta in august pe un an.
In Italia nu functioneaza...sau mai exact cu un vpn simplu ce schimba doar ip nu functioneaza...
Eu folosesc PROTON VPN insa nu il am platiti acum....si nnu ma pot conecta la serverul din RO....proton stie DNS LEAK si atunci cu siguranta se schimba situatia..
La afirmatia de mai sus am folosit un vpn simplu...HOLA dar ala nu stie dns leak..
O schimbare importantă în oferta UPC Direct în Ungaria, Focus Sat în România, dar și freeSAT în Cehia și Slovacia este eliminarea tuturor programelor companiei americane Discovery. Începând cu 31 decembrie 2020, acordul privind distribuția Discovery Channel , TLC , Discovery Science , Animal Planet HD , Travel Channel HD , DTX , Investigation Discovery , Eurosport 1 HD expiră.și rețeaua Eurosport 2 HD și Food .
Panoul de informatii pentru Discovery Showcase este prezent atat pe 11842V (UPC) cat si pe 12303V (...)
TV Paprika Romania merge pe livetv.focussat.ro dar pe satelit de nici o culoare, pe frecventa 11747 nu intra acest program chiar daca este afisat in lista de la Lyngsat. Este o alta frecventa pe satelit ca eu nu am gasit?
12072 v sr 28000 7/8
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
multumesc de info, merge....m-am uitat apoi pe flysat si este frecv.
cu placere mie pe vu+ zero 4k asa arata 12072 v sr 28000 7/8
Aveti probleme cu Vixen HD? Imi merg absolut toate canalele in afara de Vixen HD. Am incercat atat cu Oscam cat si CI Neotion si nimic. Restul canalelor merg fara probleme, si da, este card-ul oficial FocusSat
Da...Nici la mine nu merge.
Trebuie sa fie ceva cu CARD-ul. Efectiv am incercat: Card-ul in Oscam, in CI SmarDV, in CI Neotion, la randul lui acel CI a fost introdus in TV Sony Bravia si in STB comaptibil si nu merge cu niciuna dintre combinatii.
Misi!
Adu' cardul la mine, incercam!Feri
La mine merge VIX.. dintr-un C cumparat de la chineji.
Salut, a rezolvat cineva problema cu cele doua posturi Vixen si CNBC Europe care nu se deschid decat in receptorul oficial? Am incarcat astazi cardul cu optiunea Acces Max si cele doua programe nu vor sa se deschida pe un Octagon SF8008 cu oscam. Oscamul in log ii da cu not found.
Nu am testat, daca se deschid in oficial atunci controleaza sid in oscam daca le ai setate.
Revin, nu merge este in pachetul focussat ?
(0B02&000000/7665/8A): not found