Re: Echolite 791 softuri-discutii!
Quote:
Daca e problema de soft atunci doar cu V2.92, Factory reset, 3.01, Factory reset ...... revine din coma aparatul.
Mult noroc. :cheers:
S-a rezolvat problema cu flash-ul de la Horatyu. Merci mult!
Stie cineva ce se intampla cu RAI-urile de pe 10.992V? De cateva zile nu se mai deschid.
Apropo de flash, azi (daca nu uit) o sa pun in upload flashul cu soft 3.17 si cu toate setarile pentru cei care au max tv.
Cu stima
eu eram omu cu problema! Insa acum alta belea :D
. Dupa ce am pus softurile , imaginea nu este la fel de clara ( cum este spre ex pe humax). Ca sa explic cat de cat, pentru a avea contrast trebuie sa ma duc la maxim ( din televizor). O alta buba... imaginea bate spre gri, sunetul este putin distorsionat .. mai pe toate canalele . Diferenta nu se simte la tv insa l-am conectat la un sistem audio si acolo e nasol rau.
Tin sa mentionez , am verificat :
- cablu scart
- l-am conectat si prin RCA ( aceeasi imagine)
- l-am bagat si pe UHF
- I-am dat contrast si de la ajustari.. insa nimic.. tot la fel se vede
Ce este de facut ? Am atatea canale.. pacat sa raman cu el asa.
Quote:
eu eram omu cu problema! Insa acum alta belea :D
. Dupa ce am pus softurile , imaginea nu este la fel de clara ( cum este spre ex pe humax). Ca sa explic cat de cat, pentru a avea contrast trebuie sa ma duc la maxim ( din televizor). O alta buba... imaginea bate spre gri, sunetul este putin distorsionat .. mai pe toate canalele . Diferenta nu se simte la tv insa l-am conectat la un sistem audio si acolo e nasol rau.
Tin sa mentionez , am verificat :
- cablu scart
- l-am conectat si prin RCA ( aceeasi imagine)
- l-am bagat si pe UHF
- I-am dat contrast si de la ajustari.. insa nimic.. tot la fel se vede
Ce este de facut ? Am atatea canale.. pacat sa raman cu el asa.
nu stiu ce ai la receptor
inainte se vedea bine pe acest receptor?
e drept ca de la firma la firma imaginea poate sa aiba alte nuante
in menu ai optiuni pt modificat contrastul si luminozitatea
ce soft ai pus pe receptor?
flash-ul ala de la mine?
mie mi se pare ca este cu destul contrast
eu nu am umblat in setari , sau poate ,dar putin ca nici nu mai stiu ca era demult si poate la alt soft pus s-a pastrat si acele modificari
cat priveste sunetul poate nu ai setat bine pe acolo, desi si alti sau plans ca nu scoate ca lumea AC3
daca mai vii cu explicatii despre soft , despre cum ai pus softul etc
reusitm sa il aducem pe linia de plutire
sunt si probleme la acest receptor ,dar la cat costa stie destul de multe sa faca
Quote:
nu stiu ce ai la receptor
inainte se vedea bine pe acest receptor?
e drept ca de la firma la firma imaginea poate sa aiba alte nuante
in menu ai optiuni pt modificat contrastul si luminozitatea
ce soft ai pus pe receptor?
flash-ul ala de la mine?
mie mi se pare ca este cu destul contrast
eu nu am umblat in setari , sau poate ,dar putin ca nici nu mai stiu ca era demult si poate la alt soft pus s-a pastrat si acele modificari
cat priveste sunetul poate nu ai setat bine pe acolo, desi si alti sau plans ca nu scoate ca lumea AC3
daca mai vii cu explicatii despre soft , despre cum ai pus softul etc
reusitm sa il aducem pe linia de plutire
sunt si probleme la acest receptor ,dar la cat costa stie destul de multe sa faca
nu mai stiu daca se vedea bine..
1. 3.15
2. da
3. daca nu umblam la setari se vede f inchis . contrastul tv-ului e ma maxim ca sa pot vedea o imagine acceptabila
ati observat pana solara? s-a terminat acum 10 minute pe 1w, semnalul nu a cazut de tot dar era la limita, a tinut cam 3 minute
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
nu mai stiu daca se vedea bine..
1. 3.15
2. da
3. daca nu umblam la setari se vede f inchis . contrastul tv-ului e ma maxim ca sa pot vedea o imagine acceptabila
mai incearca si cu alte setari
nu stiu ce sa zic
normal softurile au puse 10 unitati la tot
: contrast
luminozitate
stralucire(nuanta)
La ora asta nu se mai deschid Canal+, Canal+ Sport, Canal+ Cinema, Canal+ Decale si nici programele elvetiene. Este numai la mine problema sau este generala?
Cine poate sa-mi explice de ce, dupa ce am incarcat o lista de canale prin RS232, imaginea redata de receiver a devenit mai slaba? Chiar nu inteleg ce legatura are una cu alta.
horatiu!
inca o chestie
spre ex : Am dat de la ajustari video contrast 0 si luminozitate 0 . Imi tremura imaginea si se vede naspa!. Lui cipi i se vede ok!
ce pana mea are.. ca innebunesc naibii:| . I-am facut o inregistrare cu imaginea ( cu acest tremurat ) asa si am pus-o pe pc.
Surpriza! aici se vede perfect.. ( nu imi dau seama daca e nuanta de gri) si pe tv IOC!
Quote:
horatiu!
inca o chestie
spre ex : Am dat de la ajustari video contrast 0 si luminozitate 0 . Imi tremura imaginea si se vede naspa!. Lui cipi i se vede ok!
ce pana mea are.. ca innebunesc naibii:| . I-am facut o inregistrare cu imaginea ( cu acest tremurat ) asa si am pus-o pe pc.
Surpriza! aici se vede perfect.. ( nu imi dau seama daca e nuanta de gri) si pe tv IOC!
s-ar putea sa fie ceva defect
nu pot sa te ajut mai mult
daca e in garantie zile lor de problema
si iti dau altu
adica tu il lasi acolo si ei iti schimba cu totul ce e inauntru ca nu se complica si se rezolva problema
Quote:
Cine poate sa-mi explice de ce, dupa ce am incarcat o lista de canale prin RS232, imaginea redata de receiver a devenit mai slaba? Chiar nu inteleg ce legatura are una cu alta.
se pierd niste setari
trebuie sa iei de la inceput totul , cu activarea diseqului si subtitrari
poate se pierde ceva si de la ajustari video
Ajustarea video ca imaginea tremura sau alte probleme cu imaginea prin:
MENIU+9232
Quote:
La ora asta nu se mai deschid Canal+, Canal+ Sport, Canal+ Cinema, Canal+ Decale si nici programele elvetiene. Este numai la mine problema sau este generala?
au ramas numai in viacces 2.6 .la fel si pt tsr-uri.nu mai sunt chei active. rai 1,2,3 sunt si fta pe hotbird.
Quote:
horatiu!
inca o chestie
pai de ce sa-i dai pe 0 valorile care standard sunt pe 10? e normal sa fie asa.
si nu uitati sa setati la setari video ce cabluri aveti conectate cvs sau ypb sau rca
Quote:
s-ar putea sa fie ceva defect
nu pot sa te ajut mai mult
daca e in garantie zile lor de problema
si iti dau altu
adica tu il lasi acolo si ei iti schimba cu totul ce e inauntru ca nu se complica si se rezolva problema
il am de doar 3 zile! .. de la dk-sat l-am cumparat. In fine.. mi-l schimba
sper!
marsi dar intre timp am rezolvat pb
Quote:
au ramas numai in viacces 2.6 .la fel si pt tsr-uri.nu mai sunt chei active. rai 1,2,3 sunt si fta pe hotbird.
Si adica s-a terminat definitiv cu canalele astea? Nu se vor mai putea deschide cu Echo791?
Quote:
Si adica s-a terminat definitiv cu canalele astea? Nu se vor mai putea deschide cu Echo791?
daca vrei sa le vezi fara prea multe probleme fa rost de o linie de gbox serioasa si se rezolva problema
Nasoala treaba! Conexiunea mea la internet nu-mi permite conectarea la gbox (locuiesc la tara si nu se poate altceva decat dial-up). Sper totusi ca baietii cu softul vor reusi sa faca ceva si Canal+ impreuna cu elvetienii vor reveni. Sau ma insel?!?!