Subscriu !
Printable View
Subscriu !
Cei de la RCS/DIGI au o noua oferta prin care poti sa achizitionezi si al 3receptor pe un singur abonament, pana acum era 2 receptoare cumparate si unul in chirie. Noua oferta este "prematura" o data ce va veni oferta HD la care ai doua variante achizitie/chirie receptor. Posibil sa mareasca nr de receptoare pe abonament sau sa inapoiezi receptorul SD chirie si sa primesti unul HD in chirie/cumparare.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai si pana acum daca faceai un artificiu mergea. Adica ai un box si te mai duci la ei cu unu dublu.
Si nu comenteaza nimic, chestie testata.
Ia vezi pe factura daca iti apar 6 lei chirie pentru al treilea card/receptor.
O sa intreb amicul, dar nu la asta ma refeream.
Daca eu vreau 3 si ei nu au sa-mi dea al 3-lea in custodie, ce fac? Raman cu doua?
Aia era o solutie daca vrei neaparat 3.
Inainte asa era,al treilea receptor se putea lua DOAR in chirie.Daca ei nu aveau nu iti dadeau,asa cum nu iti dadeau nici primul sau al doilea.:)
Era o prostie greu de explicat abonatilor de catre angajatii lor,cel putin acum poti merge cu receptorul tau ca primul-al doilea-al treilea,daca ai date despre vechiul proprietar.Pacat ca nu vor sa le introduca in sistem si pe celelalte despre care nu se stie nimic,cei de la Dolce nu au fitele astea si le baga pana si pe cele de la Boom.
Poate ai prins dupa ce au intrat in vigoare noutatile astea,nu stiu de cand sunt acolo pe site.
Eu am de 2,5 ani un receptor cumparat si doua in custodie pe un singur abonament,pentru cele in custodie platesc 6 lei in plus pt. fiecare ,deci 24 lei baza+12 lei custodie =36 lei
Aia e chirie,acum daca vrei le poti cumpara si nu mai platesti chirie,dar asta numai daca crezi ca merita (adica daca le mai tii inca 2 ani in functiune).
Custodia era pe vremea cand dadeau doua receptoare,al doilea fiind in custodie si nu plateai nimic.Unii mai avem inca asa ceva.:)
Eu am doua cumparate si unul in chirie pe un singur abonament, astept oferta la HD ca sa schimb unul din receptoare cu unul HD .
Azi a iesit factura pe feb. scadenta in martie si e acelasi pret ca inainte.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
RCS&RDS a fost somat, marţi, de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) să introducă postul Naşul TV in grila sa de programe digitale, intrucat această televiziune se numără printre cele obligatorii la retransmisie pentru toţi cabliştii, in conformitate cu principiul "must carry".
RCS&RDS nu a retransmis insă televiziunea Naşul TV nici in grila sa analogică, nici in cea digitală, acesta fiind motivul sesizărilor inaintate CNA de către societăţii Naşul, Prietenii de Pretutindeni şi Asociaţii SA, care deţine licenţa audiovizuală a Naşul TV.
Mai multe detalii [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ne baga iar un starv pe gat, pentru cei care au CATV de la RCS, ca la DTH nu se aplica principiul must carry....oare mai are Nasu bani sa reziste, ca pe DVB-T sa retras cu ceva timp in urma din lipsa de cascaval !
VipNET Croatia a inceput testele pe 0.8W in pachetul ESS , ceea ce deducem ca in curand un transponder va fi liber pentru cei de la DIGI.
pina la urma exista un bbc pe satelit la digi in acest moment? La dolce am vazut ca este.
BBC News este in pachetul Digi , chiar daca este FTA.