cum m as putea lega la un server?
ce stari sa i dau la cccam?
Printable View
cum m as putea lega la un server?
ce stari sa i dau la cccam?
La mine nu merge cardul de focus in el.
Merge cel de TVR.
---------- Post added 27-05-10 at 00:07 ---------- Previous post was 26-05-10 at 23:59 ----------
Nu prea inteleg ce ziceti de blocari.
e naspa ca e doar client. in rest pare ok . dar bati pe tastatura telecomenzii pe saturate :) ......
Oricum , avand in vedere caz sunt nou pe aici, ca de altfel peste tot in domeniu, si ca, am avut tot suportul pe acest forum pentru a intra in aceasta lume virtuala interesanta , asa cum am promis pe alt thread sunt dispus sa testez ca sa invat.
DECI: Ce vreti sa-i mai fac ? Ce sa mai testez pe el?
Pana acum nu confirm freezurile despre care vorbeati. nici cu sunetul nu am avut inca probleme.
as vrea sa-l conectez client la 10 servere sa vad daca duce, dar nu am atati parteneri.
Am tot router rtc si nu m-a dat afara niciodata?
Pai nu ne-ai spus ce vezi pe el in afara de TVRHD,pe ce satelit stai, ai motor, sau ce firmware folosesti.
Si da, Focus nu merge pe crocodil.
Dupa cum spun si in titlu, mai butoneaza, o sa vezi tu despre ce vorbim.
PS
Iti dau linie daca vrei.
am 3 antene cu diseq. 19est, 1west, si 16est de fapt 4 una pe boom legata la coship . cele trei sunt pe diseq. am mutat una din ele de pe hotbird pe 16 est ptr tvr.
imi deschide in share mtv hd si cele la liber ard hd arte ,
din pachetul albanez nu deschide nimic pe hd
pe 19 est nu vede semnalul la cele hd (nu stiu de ce)?
tvr trebuia sa mearga si in share?
tvr merge in share din cate stiu eu pe incubus , haducam , mgcam , oscam-emu , etc :tv:
@thenimda poate faci un pustiu de bine si-mi dai si mie o linie , momentan n-am gasit ceva bun ! (daca vrei , normal ) in CP (casuta postala )
Am si eu o intrebare la cei care ma pot ajuta cu un raspuns.
Se poate face Home Sharing prin mufa RJ45 direct sau eventual prin Swich?
Am 2 Crocodili cu cartele DOLCE in ei si as vrea sa pot folosi cele 2 cartele sau una din ele pentru a viziona DOLCE pe alte 2 receptoare. Asta in idea de a renunta la receptorul dublu de la DIGI. Pot lega cate un receptor de fiecare Alligator sau ambele receptoare de un Alligator prin swich. Ma intereseaza daca merge prin RJ45. Daca nu merge o sa incerc si prin mufa seriala. Daca merge as fi interesat cum? Am incercat sa leg momentan pentru probe cei 2 Alligatori folosind doar o cartela dar nu vede cartela in sharing. Deci merge cel care are cartela pe el si celalalt nu.
As vrea sa folosesc pentru cele 2 receptoare suplimentare un Opticum X403 si un Opticum 7100 CXE.
Multumesc anticipat pentru informatiile pe care le voi primi.
PS. Poate cu ocazia asta trec si eu in tabara celor ce fac sharing. Dupa cum stiti din posturile mele anterioare nu ma prea interesa sharingul pana acum.
Procedura de sharing local presupune :
- declararea receptorului cu card drept server
- declararea celorlaltor receptoare drept clienti
- existenta unui protocol de retea comun
- uzual se foloseste protocolul NewCamd
Am testat acest lucru cu doua receptoare Optibox 8750 si a mers !
nu am testat combinatii hibride dar , principial ar trebui sa mearga.
Am incercat si eu cu 2 Alligatoare. La un moment dat s-a deschis dar numai pentru 3-4 secunde. Dupa incercari mai multe iar s-a deschis tot 3-4 secunde. Am incercat si pe mufa seriala si pe mufa de retea. Doar pe mufa de retea s-a deschis. Deocamdata am renuntat si cred ca pun un DM500S pe post de server cu cardul DOLCE in el si folosesc celelalte receptoare pe post de client. Am inteles ca asa merge. Vor fi 2 Alligator si posibil un Opticum x403. Mai fac teste sa vad ce iese pana la urma. Multumesc pentru informatii.
Pe unde putem sa mai sapam ca sa aflam noutati despre Alligator?
afaco,
Tu te chinui cu ceva ce nu merge pe receptor. Sa scris de multe ori ca pe alligator nu merge NDS in sharing si nici pe opticum x403p.
@sorin8m
merge NDS fara probleme, dar cu linie N..
am pus la un amic, Sly UK HD si merge de rupe, nici urma de freeze..
Am inteles si eu ca merge NDS cu linii N. Eu vreau sa pun un DM500S pe post de server local cu cartela DOLCE in el pentru a putea vedea pe inca 2 Alligatori si un Opticum X403 in celelalte camere DOLCE folosind o singura cartela. Am 2 cartele dar nu am 4 si nu prea vreau sa dau inca 6EUR pentru inca 2 asa cum vrea DOLCE.
Ma intereseaza daca merge ce vreau eu si daca pot face asta cu linii N. Daca da cumpar DM500S si dupa aia sa incerc sa invat cum pot face aceste linii N si ce sunt ele. Despre Linux nu am multe cunostiinte. M-am jucat vreo 2 luni cu un IPBOX 9000 si la un moment dat am programat un DM500S la un prieten. Cred ca o sa ma descurc citind pe forumuri si bineinteles cu ajutor din partea voastra. Deci o sa va mai cer amanunte atunci cand nu ma descurc.
PS Daca merge treaba bine o sa fie o posibilitate sa fac serverul nu numai local pentru a putea da linii la schimb la cei interesati care imi pot da si ei ce ma intereseaza pe mine. Mentionez inca odata ca pana acum nu am fost interesat de sharing dar s-ar putea schimba asta in viitorul apropiat. Multumesc anticipat pentru ajutorul de care voi avea nevoie de la voi.
Merge pachetul dolce hd pe alliigator ???
Astept raspuns !:cool2:
Imi raspunde si mie cineva ?
MERGE HD-UL DE PE 39 E DE LA DULCE ?:cheers: