Vezi ca te bag pe mana userilor stresati de gramatica,cu toate ca eu am impresia ca ai de fapt tastatura defecta.Dar defecta rau de tot.:D
Printable View
Vezi ca te bag pe mana userilor stresati de gramatica,cu toate ca eu am impresia ca ai de fapt tastatura defecta.Dar defecta rau de tot.:D
Eu cred ca e mai beat ca ala din poveste!
Nechermane,
Imi pare rau pentru patania asta, dar cred eu ca e o problema aici...
De unde a invatat copilul sa bea ?
Anturajul l-a stricat, e clar.
Ce zici moo găbiță,pe tine cine te-a invățat să bei ?
Asta e o problema mare cunosc cazuri,imi pare rău de pățanile tale @necherman.
asta-i viața...
Acum fara gluma, taica-miu avea o vorba cind se nimerea cu alti colegi la o bauta si aia intrebau de ce nu imi da si mie macar o gura, sau sa pun pe limba - " mai bine sa ma injure ca nu i-am dat acum, decit sa ma injure mai tirziu ca i-am dat".
A mers.
Bun ! Dar ai avut masura ...
Intrebarea cu bautura si manelele e foarte simpla, dela iubitii lui colegi de unde sa drogat cu pirateria. Le-am explicat de mai multe ori cand se strangeau in curte sa bea sau sa faca "marele program radio" ca nu este bine ce fac, insa naveai cu cine sa te intelegi ori de mule ori unu din ei grasu ma lua peste picior calumea. Eh, in fine eu ma tirez la soacramea la munte vreo 3 zile ca m-am saturat de arsita si nervi pentru un copil care pur si simplu nare ce face. Oriucum cazierul lui e cu 2 magarii,iar ca munca feurile il asteapta s maturator in folosul comunitatii. Vedeti ce anturaj are pirateria firaradracu cu samantza ei . Bautura are si ea samantza ei dar el cand se imbata e batman superman si swatzeneger in tzoanele la jack norris.
Asta nu cumva era thread pt certuri si injuraturi? :d sunt OT, stiu
m-ai lamurit, e adevarat, am plecat de la premize gresite, crezand ca esti demn de a fi cineva de bagat in seama. incerci sa te scoti prin cele mai penibile afirmatii posibile :). succesuri.Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt... :)
apokalypse,
Ai inceput sa citezi din ce spun altii ?
Credeam ca ai si tu imaginatia ta, dar daca preiei de la altii, hai sa ne batem in quote-uri...
Pentru inceput o pun pe asta :
"O armata de lei condusa de un magar, e mai proasta decit o armata de magari condusa de un leu."
in caz ca te depaseste limba engleza iti traduc: Daca taceai...filozof ramaneai =))
am vazut de ce esti in stare. te urci in copaci, fara franghie si apoi iti e frica sa cobori =)). esti omul care scrie ceva, apoi peste juma de ora, vii si razi de propria afirmatie. ceva dubla personalitate? =))
Am vazut ca este a 4 oara cind iti permiti sa iti bati joc de mine fara sa fii macar avertizat.
Eu de fiecare data am facut apel la pastrarea in zona subiectului si fara observatii personale, daca horatyu, cel care mi-a dat zeci de puncte avertizare doar pentru ca foloseam diminutive nu ia masuri, o sa iti raspund pe limba ta, desi nu imi sta in caracter sa ma cobor la nivelul jignirilor.
Este stiut : "mediocritatea nu accepta si nu recunoaste valorile".
am inteles..."mediocritatea" este a doua ta personalitate =))