Nu cred sa aiba asa ceva...poate este compatibil diseq 1.1 dar nu il are implementat efectiv:D
Aveam un strong 4355evo ...ala cu adevarat avea si 1,1
Printable View
Nu cred sa aiba asa ceva...poate este compatibil diseq 1.1 dar nu il are implementat efectiv:D
Aveam un strong 4355evo ...ala cu adevarat avea si 1,1
Noutati pe crosat:
v2.97_8x06x07x0.rar
fix dplus by Magic.
Ce aduce in plus fata de 2.96?
Exact ce zice fix d+.Pastreaza tot ce ai in receptor.Este de fapt un update.Quote:
Originally Posted by genugeo85 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Este doar un update ca si 2.95 si 2.96.Quote:
Originally Posted by dudusaltan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-stie cineva la ce bug pt card-ul nds se refera magic pe crosat?
Cat am inteles 2.95 si 2.96 facea intreruperi pe receptor cu NDS. Poate la asta, nu stiu lasa zica cineva care are cartela.Quote:
Originally Posted by val [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Numai la seria noua 791 facea probleme cartelele NDS,aparea macroblocuri aleatoriu si s-a fixat acest bug.Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asta e o veste buna.Quote:
Originally Posted by EchoCat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Confirm ca la 2.95 si 2.96 apareau macroblocuri (la mine din 6 in 6 secunde)Quote:
Originally Posted by EchoCat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Astazi am testat cu 2.97 si e in regula !!!
Multumiri echoteam !
Asteptam si alte surprize placute ! (gen au,au,au)
Hai mai baieti ...acu cand am receptorul nu pot baga softcam decat cu rs-u???
Pai si care e problema, vati facut lenesi?Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Problema e ca de nerabdare am uita ca nu am cablu serial sa bag softcam si dupa ce am schimbat softul cu ajutorul stickului am ramas in impas. Cred ca azi o sa modific un cablu sa ii dau inainte. Ma gandeam ca poate e vo metoda sa bag si softcam cu usb. Poate nu am citit eu "de-a intregul"
sal incearca sa convertesti softcamul in bin cu 24chedit8.4 : upgrade data,- other-mkbin. succesQuote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ps daca nu reusesti iti fac eu softcamul
S-a mai discutat despre acest lucru,a fost descris procedura de incarcare a softc.prin USB.Numai ca nu cititi si intrebati acelasi chestie de x1000.:eek2:Quote: