salut, tunerul e de vina , eu am scapat de optibox de mult timp .Quote:
Originally Posted by don Pedro [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
trimite l inapoi , cat mai poti , cat e in garantie .
Printable View
salut, tunerul e de vina , eu am scapat de optibox de mult timp .Quote:
Originally Posted by don Pedro [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
trimite l inapoi , cat mai poti , cat e in garantie .
Si eu vroiam sa iau motor... Ceva probleme am vz la diseq si am dat vina pe el ca nu comuta.
Clonele , tot clone raman .
Sory pentru cei cu clone , dar trebuie sa fim orbi sa nu observam cate probleme genereaza clonele . De asemenea si originalele pot genera probleme dar parca sunt mai putine probleme . Noroc .
Nu cred ca are legatura.Ajungem iar la discutiile legate de original si clone fara nici un rost.Deocamdata nu stim care sunt conditiile si motivele pentru care Don Pedro are aceste probleme,pot fi multe si diverse.Ar trebui sa incerce si cu un alt receptor sau sa ne spuna mai exact situatia.Si eu am probleme pe Astra cu unele TP-uri D+,dar la altele imi merge fara probleme si am semnal din plin,asta nu inseamna ca e legat de receptor ci pur si simplu nu am semnal pe unele programe din acelasi pachet,asa cum se spune mai sus.
E normal sa existe probleme mai multe ale clonelor decat ale originalelor pentru ca majoritatea sunt clone! Originalele sunt raritati si am citit si despre acestea ca au aceleasi probleme. Asa ca nu cred ca trebuie pusa problema asa. Pur si simplu apar defecte din cauza calitatii sau exploatarii. Problemele de exploatare apar de obicei la cei care au HH. Si eu am clona (Optibox) si nu am avut nicio problema cu ea! Am pozitioner si actuator la antena.
Problema este din tuner ,trebuie inlocuit.Quote:
Acelasi sistem si la mine,merge perfect,no problem.:)Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@savin....cate probleme genereaza clonele? Eu nu am probleme. Parca se terminase aceasta disputa clone vs originale.
daca am pune softurile asa cum "scrie la carte " si nu am face tot felul de setari aiurea si nu am incarca aiurea memoria boxului cu tot felul de pluginsuri nefolositoare de cate probleme am scapa . personal sunt extrem de multumit de optibox merge nonstop , l-am folosit si cu un H-H dar am renuntat deoarece s-a defectat H-H si am trecut la un multi-feed "motorizat" de un centauri 8x1 de care sunt super multumit , treaba este sa fie setarile bine facute ... restul e cancan .
personal vin sa te contrazic si eu savin stelian , tot optibox am si eu si in afara faptului ca am avut aceea "prajeala" a chipului de retea din cauza retelei de cartier prost intretinuta (asta fiindca in cursul celor 6 luni de functionare a mai plouat , deci nu a fost prima ploaie si gata a si cazut).
tin sa-ti precizez ca am testat-o cu diverse si destule imagnii si sa comportat excelent impreuna cu o montura dm2100 , dar exista si exceptii si printre clone mai cad (ca de altfel si printre originale ) mentinandu-mi ideea in continuare ca , "clonele sant mai fiabile decat originalele" (cel putin cu incalzirea din interiorul carcasei) parere personala fara sa supar pe detinatorii de originale din practica avuta cu optiboxul personal.
Domnilor,
Haideti sa va spun mai in amanunt, atat cat ma pricep care sunt problemele
Am instalat nemesis 4.2 si cccam 2.0.9 , am 40 de linii. Ca plugin-uri am Hacksatkeys , .ro - meniu in lb.romana, skin Blackaero, si newweather. In general ma uit mai mult pe 1 west la gigi. Pe acest pachet nu am avut probleme in mod deosebit. Daca schimb pe Telenor pe Canal Plus Hits,Drama, First, etc, Boomerang, si alte cateva, am variatii mari de semnal .Daca la celelalte semnalul e intre 85-90% si calitatea 90% la cele de care am zis semnalul coboara pe la 60% urca la 80-85% iar coboara,BER variaza de la 10-20 la 10000-15000, apar macroblocuri se blocheaza imaginea si sonorul, pe scurt imi da nervi. Inca o precizare: antena nu e comandata prin Optibox ci manual prin telecomanda. Mi-am fixat antena la pozitia 1 Astra 19 si apoi urmatoarele pozitii in functie de cresterea gradelor spre west pana unde pot prinde si apoi spre est.Ce e curios e ca programele de mai sus merg uneori fara probleme cu SNR 85-86% , AGC 89% si BER 0 sau cel mult 10-20.Tin sa precizez ca alte programe au un SNR 90%, AGC 90% si BER 0 tot din pachetul Telenor. Care ar fi problema? E din aparat, e din LNB ? Alt aparat nu am sa verific. Sunt in cumpana daca sa mai iau un Optibox CX PVR sau nu , daca sunt probleme cu aparatele marca Optibox. Ce am mai observat ca pe satelitii mari(Astra, Hotbird) aparatul se misca destul de greu si se blocheaza destul de des, singurul remediu fiind scosul din priza.
Multumesc
nu stiu sa fi aparut imaginea Nemesis 4.4 ... indicatorul din skin SNR , AGC si BER indica eronat la dm500 deci nu te poti ghida de acolo si pana nu verifici si cu alt receptor nu poti suspecta tunerul ca are probleme . pentru a vedea situatia semnalului poti folosi un plugins foarte bun [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] care indica foarte profesionist nivelul semnalului .
Unde se instalaeaza pluginul?Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe PC sau pe Optibox?
Cu DCC prin FTP in;var-tuxbox-plugginsQuote:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multam` la toti pt. ajutor . Am instalat pugin-ul , arata la fel ca in poza , dar acum cum se regleaza antena sa aiba semnal optim, ce trebuie sa indice Satfinderul ca receptia sa fie buna sa-mi dau seama daca e problema de tuner sau antena(LNB)?. Altfel spus care sunt parametrii pe care trebuie sa-i indice Satfinderul sa fie OK semnalul.Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Aseara am vazut ca merge greu si pe 1west si s-a blocat de 2 ori de a trebuit sa-l scot din priza. Astazi am sa incerc sa reinstalez Nemesis din nou, mi se pare mie, sau varianta 4.0 mergea mai bine decat 4.2 ?
Multumesc