Mai vedem,oricum pe satelit singurul HD e ProTv cu macroblocuri.:D
Eu unul nu pot sa discut de cablu ca nu voi avea veci de la ei,nu pentru ca nu as vrea ci pentru ca nu se poate si nu vor veni ei cu "sarma" sau "sticla" pana la mine.
PS: x,999
Printable View
Mai vedem,oricum pe satelit singurul HD e ProTv cu macroblocuri.:D
Eu unul nu pot sa discut de cablu ca nu voi avea veci de la ei,nu pentru ca nu as vrea ci pentru ca nu se poate si nu vor veni ei cu "sarma" sau "sticla" pana la mine.
PS: x,999
Vad ca sunteti ocupati cu porcu'! De nu mai "injura" nimeni RCS-ul...
Nu-i asa ca le-ati trimis si felicitari celor de la discovery pentru ca le pasa si fac tot posibilul (pack separat) pentru telespectatorii lor??
Doar nu stam sa scriem aceleasi lucruri de 50 de ori,fiecare merge la vale pe barba lui.Daca era firma noastra poate ca scriam zilnic,dar asa sa isi bata joc de ea proprietarii si angajatii.:)
PS: Sunt destul de ocupat cu programele HD de la Focus,plus ce mai lipseste de la digi.
Am citit ca au semnst un acord cu HBO. Asa ca si la anul ce bate la usa vom avea filme de la HBO.
Sent from my GT-I9300
scuze ca te intreb dar la celelalte DTH-uri romanesti au pack(separat)? de ce RDS trebuie sa fie tot timpul mai deosebiti?Quote:
Originally Posted by lao [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Scuze ca iti raspund eu ... Rds fiind cei mai tari , ramane sa vedem pana cand :) isi permit sa faca ce vor ei :cool2: . Serios vorbind din punctul meu de vedere canalele documentare proprii ale Rds chiar sunt bune mai ales ca pe cablu sunt transmise in format HD , nasol ca nu ridica si ei pe satelit un pachet HD . Sunt foarte bune si canalele Discovery dar este bine sa fie concurenta ca prea o lalaiau cu reluarile iar faptul ca un DTH doreste sa retransmita un pachet de programe ori ba tine de politica lor interna iar cine nu este multumit se poate abona la alt DTH mai ales ca ceilalti transmit si programe in format HD .
corect, asta am si facut, m-am mutat la focus sat, cat despre reluari toate canalele de documentare au reluari (viasat, discovery,inclusiv pachetul de documentare RDS).Cat priveste pachetul de HD-uri ridicat pe satelit,dupa parerea mea nu o vor face niciodata,pt. ca daca vroiau sa o faca o faceau de mult in simulcript cu canal digitl nordic!
cand un canal e nou e normal sa nu vezi reluari , vorbim peste 6 luni sa vedem ce programe vor avea si cate reluari vor fi.
Au fost discutii in board-ul lor inca de acum vreo 2 ani. Eu cred ca nu s-au materializat si din cauza sistemului de codare, trebuie sa schimbe conservele, nu merge ca la focus sa te descurci (aproape) singur.
Poate si din alte motive.
Oricum conservele HD erau o problema in plus pentru ei si poate nu i-au gasit solutia optima.
Politica lor a fost in principal ieftin, ieftin, ieftin. De aia au inghesuit multe pe un transponder, adica calitate proasta a imaginii, satelit cu semnal slab, etc.
Destule firme practica o politica de genul: mai bine bani mai putini de la mai multi, decat bani mai multi de la mai putini.
Plus ca atragerea unui nou abonat inseamna slabirea concurentei. Daca il iau eu nu-l ia concurenta.
Si, din pacate, realitatea zice ca pretul primeaza.
Omul intai zice: cat costa? Si de abia apoi se uita exact ce cumpara. Daca are habar...
pt multi clienti e important sa aiba etno si taraf :(
dar super one ce are? e mai prejos de etno si taraf?:clap:
Am gasit o oferta la un diablo cam 2. L-as cumpara daca as sti ca exista vre-o sansa sa stie Na3 si sa poate fii imperecheat cu cartela digi? Este posibil sau doar vise? Eventual sa fie folosit direct in CI de la tv pentru digi cablu ? Poate alta marca de cam - programator sa rezolve problema asta cu N3 si digi sat/cablu ?
salve
Diablo stie multe sa faca , sa deschida multe prog , dar nu cred ca ai sa gasesti date aici (poate prin arhiva) . totusi insista , ca poate o sa-ti raspunda cineva , la cum sa rezolvi cu accesul .
bafta si spor la treaba
pe cablu este tot n2 si merge cu ultimul update aparut in n2Quote:
Originally Posted by dingo31 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salutare! Am un receptor digi cu 2 cartele (abonament activ) si o placa DVB Kworld 100SE in calculator. Ce modalitati exista sa fac legatura intre cele doua? Posibilitate software de a citi decat key.le de la una din cartele si a folosi ProgDVB+plugin pt decodare exista? Sunt bune si ceva link.uri daca aveti!