SoftCam.Key ... si nu numai !
Dupa cum stiti ... daca intrati in meniul File Browser puteti face upgrade software ( buton albastru ) ...
moment in care formatele suportate vor aparea in fereastra superioara ... intre acestea este si SoftCam.Key
apasind pe OK fisierul este verificat si tabela interna este actualizata ! Ceea ce probabil nu stiti este ca exista o
extensie a functionalitatii acestui fisier care extensie va permite actualizarea tabelei serverelor !!!
1) editati fisierul SoftCam.Key ( orice editor este bun )
2) inserati la inceputul sau linii de urmatorul format :
;*********************************************************************
cccam 1 cccam_server.mine.nu 12000 00000 user1 passwd 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
.
.
.
newcamd 10 newcamd_server.satindustry.net 33000 33001 user1 passwd1 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
;*********************************************************************
3) dupa cum puteti observa sintaxa este unica si are semnificatia :
a) tipul serverului ( cccam,newcamd)
b) pozitia in tabela ( 1-10)
c) url server ( server.dyndns.org )
d) portul de start folosit de catre server
e) portul final ( la cccam = 00000 )
f) user name
g) password
h) DES Key ( folosit de catre serverul NewCamd ... la cccam zerouri )
Acest model va permite definirea/actualizarea tabelei de servere fara a apela
la manevra plictisitoare si nesigura facuta din telecomanda.
Interesat sa achizitionez un crocodil
salutare!
am si eu nevoie de un sfat avizat;
nu sunt priceput in ale sharingului insa imi doresc un aparat cu care sa pot face share cartelei ce o detin - SRG SSR (Swiss) pentru a putea receptiona si alte canale asemanatoare.
mentionez ca am avut un TM 6900 HD COmbo de care am fost multumit insa acum imi doresc ceva mai mult :)
as vrea sa stiu daca se merita sa cumpar un crocodil [eventual deja patchuit] sau mai bine strang bani si iau un dm500 hd / dm 800 [eventual...patchuit si asta, pt. ca nu ma pricep la astfel de lucruri :) ]?
preferam crocodilul pt. ca era combo[sunt interesat si de sport.ro hd si protv hd] insa daca nu voi opta pentru el... m-am gandit deja ca as putea sa cumpar, alaturi de un DM 500hd sau 800, si un receiver terestru [...chiar daca nu imi face prea mare placere sa butonez doua telecomenzi pt. doua device-rui pentru a urmari programele tv.]
multumesc anticipat tuturor.
NO OFFENCE !