si ai impresia ca omul a intrebat de tv globo sau cine stie ce program exotic mai merge in nagra2 ?:sorry: toti sunt disperati ca nu le mai merg receptoarele cumparate pe bani grei de la binevoitorii de pe ocazii
Printable View
si ai impresia ca omul a intrebat de tv globo sau cine stie ce program exotic mai merge in nagra2 ?:sorry: toti sunt disperati ca nu le mai merg receptoarele cumparate pe bani grei de la binevoitorii de pe ocazii
e totusi sectiunea digi tv,ce naiba:)
Si cu poanta mea cum ramane?E clar ca e vorba de digi,dar daca ar fi ramas in N2 canalele slovace de ex. ???.Pe scurt canale romanesti N2 mai sunt Pro tv int si TVR int `partial color`pardon` ...alternativ.
Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Stai linistit ca nu toata lumea este disperata ca nu le mai merge in n2!! Eu am avut abonament la digi de cand a aparut, si mergeam in paralel si cu un optibox. Si sunt de parere ca sunt multi care le plateau si minim un abonament.
cu conditia sa fie si receptoare in casierii :lol: . parerea mea este ca acest topic nu isi mai are rostul deoarece s-a tras cortina peste n2 la mega-operator :tv:Quote:
Originally Posted by virago [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:sorry: imi cer scuze ca am incalcat regula 12 dar vroiam sa punctez comentariul
Regula nr.12 face referire stricta la un post intreg, nicidecum de un citat sau mai multe din respectivul post.
Discutiile de aici, intr-adevar nu-si mai au rostul; pentru alte probleme legate de DigiTV postati in topicurile deja existente sau deschideti altele noi.
Pentru cei ce nu au facut-o, cititi va rog ce a scris colegul @zmeura aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Topic inchis!