Saptamina viitoare o sa avem Enigma de la ABCOM.... care o sa ruleze si CCCAM!
Informatii exclusiv pt RSP.....
:cheers:
Printable View
Saptamina viitoare o sa avem Enigma de la ABCOM.... care o sa ruleze si CCCAM!
Informatii exclusiv pt RSP.....
In sfarsit o veste buna.
numai sa fie reala, caci daca ma uit prin forum mai sunt vesti de genul si de anul trecut prin octombrie-noiembrie :offtopic:
Speranta Moare Ultima :)
Informatia asta a venit de la ABCOM...Ei a cerut sa fie dat pe public.Eu am vrut sa fiu mai conservat.Dar ei au insistat ca o sa fie.Acuma ramune sa vedem... 7 zile sunt asta o sa facem rabdare!Idea e ca trebuie sa scoate ceva pt ca concurenta la receptoare HD, care ruleze linux ,incepe sa devine prea mare....Azbox,Qbox...Si toate asta aparate sunt la aceas pret cu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].Pe dream nu il bag in seama ca e mare diferenta la pret.
Nu va suparati daca anumite informatii nu se confirma.Dar in general ce am scris la forum asta s-a confirmat,cum a fost cu mbox,incubuscamd,limba Romana (asteptam un nou update la urmatoare versiuna care o sa fixeze mai multe bug-uri de data asta)Enigma 2 de la sifteam....
Update: New firmware care o sa iese o sa fie DGS r8935 care functioneaza foarte bine si e foarte stabil. DGS a vazut si a testat pe Enigma 2 de la sifteam si a fost multumita cu mod care functioneaza.Dar ei o sa continua sa scoate firmware original pt ipbox HD iar Abcom o sa se ocupa cu versiuna de Enigma 2.Asa cum s-a intimplat si cu restul de modele.
ABCOM a insistat sa fie facuta publica informatzia la modul asta?am intepenit cand am citit asa ceva!pai ce aia sunt asa de impotenti?lanseaza zvonuri?au pagina de net sa publice cand scot ceva nu numai sa publice lunar lista de HDD-uri ce merg pe IPBox!pe alte forumuri era informatia asta publicata in octombrie!
Informatia asta a fost trimisa spre toti dealer oficiali care are ABCOM,si spre persoane care ajuta la evolutia de software.Problema cu E2 a fost ca a trebui sa codeze pe drivers ca sa nu are problema cu licenta de HDMI,ceva care a durat mult.Altii care nu au HDMI nu au probleme de gen asta.
adica DM cu dvi-ul lor ;-)
Eu cred ca este in interesul lor sa se miste pe partea de software cu cit partea acesta se rezolva mai repede cu atit mai bine pt vinzari ca doar asta urmaresc :cheers:
Eu personal am avut o informatia si am vrut sa il postez si aici.Asa cum am facut atit de timp si cu mbox si cu incubus,limba romana,e2 de la sifteam si alte.Majoritate au iesit.Nu inteleg de ce trebuie sa ma ataca mie persoanal anumite user?Si nu pot sa cred ca cineva merge si cumpara un receptor cu conditia ce se poate sa face in viitor...Toti am cumparat si am ales pe receptor cu ce pot sa face pe moment cind il cumparam.Ce poate sa aduce in viitor e un beneficiu bine venit!
@otheitis
Ai perfecta dreptate dar trebuie sa stii ca nicio fapta buna nu ramane nepedepsita :)
Multumesc pentru efortul pe care il depui si cred ca sunt multi care gandesc ca mine.
Receptorul ipbox functioneaza bine cu ultimul firmware...Cel putin pt mine asa cum am scris si in alt post.Problema noastra e ca cu cartele care punem la sharing de gen max,digi mosc,dolce,focus....afara ca exista o gramada de cartele de gen asta sunt prea subtire ca sa gasim niste peer serioase.Eu cind am hotarit sa fac o investitie serioasa si am dat 160 euro si am pus o cartela serioasa la sharing (gamma card)am gasit la 12 ori citi peer nu am putut sa gasesc cu cartele de gen max si focus in 6 luni.Acuma am tot ce doresc din provider HD in hope 1 la MBOX si merge ca lumea.Inainte am gasit numai niste arabi cu cartele fake sau expirate si niste peer fara cartele sau cu server gbox cu plata.Asta care intereseaza toate lumea e sa merge bine sharing restul e ca sa avem ce sa discutam.Nu cred ca cineva a cumparat un ipbox sau Dream ca sa vede filme divx sau mkv.Eu cind intreb pe posesori de dm800 sau pe viitori posesori de dm800 pt 3 probleme fixe nu iau nici o data un raspuns...Toti face pe cinezi....
amen!!!!:bravo::bravo:
Mbox Server Control - Web Interface
Primele foto cu Mbox Server Control-Web interface.O sa fie public in urmatoare zi....Incet incet mbox intra la drumul cel mai bun.In curind o sa poate sa citeste cartele direct fara newcs pt cel putin un sistem de codate!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Noua versiuna lui MBOX la sectiunea mbox.....
0.4 BETA build 0023
=======================
-Fix problem with returning wrong boxid in (cached) DCW message.
-Few changes in cache code.
-Few changes in code for cards reshare.
-Added support for SSSP protocol, S line in mbox.cfg, tested only on Windows OS, on Linux OS still doesnt work!!.
-Added support for triple dragon receiver(set D on 5 in mbox.cfg).
-Few changes in code for Qbox HD receiver(set D on 6 and A on 1 in mbox.cfg).
-Information in stat.info file is just for mbox peers!!.
-Added mapping , from 1815 to 1801 in H line (mbox.cfg).
-Few changes in sssp code, affect just mbox.exe file.
-Fix problem mapping 1815 to 1801, add mapping from 1822 to 1801.
-Few changes.
-From now gboxx and mbox protocol is seperated. They are compiled in seperated files(mbox with only gboxx is in "mboxg" folder). For mbox protocol G line stay for peer.
-Added SSSP code for Linux OS, it wasnt tested!!.
Reply From ABCOM SUPPORT :
Dear Sir,
Thank you for your mail. New release IMG will by about next week, or later.
We are working on AB Enigma every day and we expect it as soon as possible.
If will by Enigma f/w, we will inform you about it on our web page.
Have a nice day and best regards,
Peter
Inca o data RSP forum a avut pe exclusivitate informatii pt Abcom enigma.Acuma e confirmata inca o data povestea cu Abcom enigma!!!!
Din raspunsul ce il vad eu : " We are working on AB Enigma every day and we expect it as soon as possible." nu se prea deduce ca saptamana asta ar aparea Enigma 2 de la ABCOM, asa cum ai afirmat tu @otheitis ca au spus cei de la ABcom.
O sa vedem pina la sfarsit de saptamina...Citi zile sunt? 5.....
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] a spus in alt forum ca o sa avem noi skin pt enigma 2!!!Care o sa arata si ECM info!!!
"Maybe tomorow will be available new skin Kerni HD (grey, red, blue) + Dream HD TV skin with ECM info in infobar. I have to update few things and test. When I finish it then it will be available to download in PKT panel. Cheers"
and some screens (poor quality):