[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
acum 3 zile a dat norocul peste mine si am gasit la un centru de colectare fier vechi un dish 1,4m din tabla zincata.cele 3 brate ale LNB-ului lipsesc daca ai cumva timp masoarale pe cele de la dish-ul tau .sunt curios daca imi intra Prigoana pe sirius...thkQuote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce mai stai pe ginduri daca e asa cum o descri?N-ar fi rau sa pui o poza cu ea pe forum s-a vedem de ce o da asa de ieftin!Quote:
Originally Posted by spaniolul
costel1
La mine sunt 71cm.Quote:
Originally Posted by shaq32atak [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
VINA MEA.am uitat sa precizez e Offset nu parabola deci bratul din mijloc ar trebui sa aibe alta lungime zic eu.deci cineva cu antena de 1.3-1.4M (OFFSET) mar putea ajuta cu masuratorile.la offset cred ca sunt ceva mai lungi (zic eu) parerea mea :)Quote:
urca si tu poze sa vada si ochiul nostru...Quote:
Originally Posted by shaq32atak [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ma poate ajuta cineva cu articolul din Tehnium 1986 privind reglajul unei monturi polare la o antena de 1.8m (ca acea a lui Garyman) ? Cu multe multumiri .
Citeste de la inceput acest topic si vei observa ca am primit unele indicatii cat si linkuri ajutatoare pentru a reusi sa reglez antena!