Votati Da Pentru A Scapa De Baroni Locali Si De Coruptia Care Este La Putere!!!!!!!
Printable View
Votati Da Pentru A Scapa De Baroni Locali Si De Coruptia Care Este La Putere!!!!!!!
CORECT ESTE SA VOTATI NU !Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Corect Este Sa Votati Da!!!!!!!!!!!! Fara Suparare!!!!!!!
nu e nici o suparare....basescu va cistiga referendumul....lumea sa saturat de comunisti psd-isti.......Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
O sa fie no sa fie tot rau o so ducem in tara asta, pana nu o sa se respecte legea, pana nu o sa i bage pe cei corupti la mititica inpreuna cu cei de la putere nu o se faca nimica pt tara asta doar pt ei!!!!!!!!!
Si apropo casa din strada MIHAILEANU unde sta domnu PRESEDINTE cum mai e cu ia ? SAU CEI CARE SUNT CU BASESCU NU STITI DESPRE CE ESTE VORBA?
Dar casele si conturile multora din cei 322....... banuiesc ca cei care sunteti cu iei stiti de ele?
Quote:
tu compari casa din strada mihaileanu cu faptul ca psd+patriciu a vindut resursele romaniei omv-ului care este cu capital de stat ,si acum tu platesti benzina mai scump ca in austria?
esti copìl......
Si de ce nui vad la mititica pe cei de la psd+patriciu ai,de ce? Pt ca si cei din PDfura impreuna cu ei?
Nu mi spune de grupuri de interese pt ca si la PDsunt !!!!!
Quote:
corect,sunt si la pd...dar aici discutam despre basescu.....si marii hoti care conduc romania te ASIGUR eu ca nu sunt la pd....
Eu nu sunt cu nimeni si asa mi sa facut scarba de ceea ce se intampla cu cei de la putere inclusiv cu Basescu. Cand l am votat in 2004 l am votat ca a zis ca face pe..... si nu a facut nimica, din ceea ce tin minte PD,PNL PC, UDMR formau guvernul si avea puterea!!!!!!,acuma nu mai face nici pe>>>>.....
Basescu din ce partid face parte sau nu sti?
cum sa faca el singur?uiti de solutia imorala?pd nu a avut majoritate niciodata...Quote:
eu am spus : in acest moment nu exista solutie mai buna decit basescu.....nu am spus ca e perfect..intotdeauna vine cineva din spate care e mai bun si iti ia locul....deocamdata nu e nimeni......deocamdata....
Cand zici Basecu zici PD . Daca vroiau sai bage la inchisoare puteau dar nu au vrut!!!! Justitia era de partea lui Basescu nu, si ce a facut nimic!!!
-FSN-Iliescu-PSD este organizatia care a rapit Romanilor sansa extraordinara data de istorie dupa 1989, de a crea o societate cinstita, cu sanse egale pt. toti
-vina mare a PSD e si ca ii cuprinde pe toti cei care au praduit avutia nationala in folos propriu:NU NE VINDEM TARA,LASATI-NE PE NOI, FOSTI ACTIVISTI PCR, S-O DAM GRATIS CUI DA SPAGA MAI MARE!
-PSD a infiintat moda "bugetarilor foarte bogati", lucru inafara oricarei logici intr-o economie de piata, fapt care s-a realizat prin FURTURI ORDINARE SI NERUSINATE FACUTE CU PUTEREA FUNCTIEI IN STAT SI ACOPERITE CU LEGILE UNUI PARLAMENT DESTINAT SA ACOPERE CU LEGI HOTIILE PUTERII!
Excelent relatat,acum decideti cu cine votati,sau pentru ce vreti sa votati!!Quote:
Originally Posted by Sunt_Oltean74 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
bine spus..........................Quote:
Originally Posted by Sunt_Oltean74 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Prietene cand citesc ceea ce am scris ma ia rasul,adica noi doi si restu !!!
Ma inreb?, crezi cai doare pe ei de noi , raspunsul este nu indiferent de partid NU!!!!!!!!
ai dreptate....insa lumea trebuie sa voteze NU demiterii presedintelui basescu ...altfel exista riscul sa spunem intr-un viitor apropiat ADIO NATO si ADIO comunitate europeana.....Quote:
O sa fiu la vot , chiar o sa fac parte din comisia de votare, si o sa fiu printre primi care o sa afle daca este DA SAU ESTE NU!!!
E sa nu fim chiar asa dramatici cu NATO si UE nu se renunta chiar asa la noi sa sti!!!!!! SUNTEM O TARA IMPORTANTA SI ASEZATA FOARTE STRATEGIC !!!!!!!! Nu o sa ne dea aia afara acuma ca a pierdut Basescu.