asa este ... aseara am scanat acest sateliti si mi-a gasit 6 new TP . astept sa treaca si tp=ul cu DSF :)
Printable View
asa este ... aseara am scanat acest sateliti si mi-a gasit 6 new TP . astept sa treaca si tp=ul cu DSF :)
daca a ajuns sa se receptioneze premiere si in Dubai......ce sa mai spunem altceva.......de vis........
Acum receptionez si unele canele (pe care le vroiam) si nu le prindeam(intre anumite ore sau deloc). :D
C'mon astra 1m,we're/ I'm waiting for it.:)
Am unit topicurile cu astra 1 m si redenumit intr-un singur titlu.*
e mai bine asa!
pe lyngsat nu e informatie despre acest M, e alb????
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sau [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sunt de baza .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
inca trei tp-uri au trecut pe astra M [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si stiti care este cea mai buna veste ca cele doua tp 12188 si 12226 nu sunt de pe 1G , ci de pe 1H in concluzie cred ca cei doi sateliti o sa fie mutati si este posibil ca 1M sa preia toate tp de pe cei doi sateliti. :)
asta ar fi cea mai tare chestie sa preia astra M ambi sateliti
Revizuiesc putin cele spuse de mine mai inainte cu privire la preluarea de catre 1M a ambilor sateliti, 1G are 20 tp iar 1H are 27 tp acest lucru ar fii posibil daca ar mai fii preluate din tp si de 1L pentru ca 1M are doar 34 de tp si nu ar iesi la socoteala :D
Eu cred ca o sa fie mutat 1H.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 11778 V moved to [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 12188 H moved to [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 12226 H moved to [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Testat pt antena din semantura am nivel 90% / calitate 95%. Incepe sa imi placa :)
Trebuie sa fac update la settings! :clap:
mai multe transpondere au deja un semnal mai puternic......pe langa cel cu mtv-urile si transpondere apartinand canalsat ( cel cu canal +) au la calitate peste 85 %.....se intampla si cu ele ceva....... :tv:
acum 3 minute am incercat si nicio miscare :oops: poate este vreo unda mai rebela care a ajuns la tine sau poate sunt in teste si in seara asta mai baga ceva .
11856 V (canal + ) si mtv-urile merg si acum...si mai sunt cateva.....trebuie sa le vezi....eu le vad in sud cu o antena de 0,85........au calitate acum 89-90.....
Eu nu vad nici un 11856 pe 19E'
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
spaniolule ai imbatranit :) si nu numai ca nu o recunosti .. dar iti mai dai si cu stangu in dreptu postand linkuri in contradictie cu tine :)
TP 72 = 11.856 / V / 27500 / 3/4 - CANALSAT FRANCE :)