noapte buna si voua
si tuturor celor de pe forum
Krista cand schimbi avatarul poti pune unul cu o cafeluta ...ca si asa dimineata ne tot amintesti de dozatorul ala cu fise :lol:
Printable View
noapte buna si voua
si tuturor celor de pe forum
Krista cand schimbi avatarul poti pune unul cu o cafeluta ...ca si asa dimineata ne tot amintesti de dozatorul ala cu fise :lol:
Acum e bine?Ce zici Horatiu?
NO...............noapte linistita si cer senin.....undele sa va mangaie si totul sa fie FTA.
Cu toate ca a fos in 13 n-a fost o zi rea...
Noapte buna "satelitarilor"!!! :D
vise placute...si week-end superb!
Noapte buna Italia..........................................................................................ori-unde te-ai afla......................:band:
Noapte buna, somn usor!!!:)
eu va zic noapte buna dupa ce adorn; adica "noapte buna tuturor"
deci puteti considera ca deja dorm.
ati inteles ce incerc sa spun? ca la ora asta eu nu prea mai inteleg...
:D
Du-te la culcare ca maine ai drum lung.Plus o aventura la inaltime medie.;)Quote:
Originally Posted by mickey_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Noapte buna si sa visati numai " satelitii" :D
buna dimineata!
noapte buna
poate in noaptea asta visati frumos ca maine sunt Rusaliile
Gata,e ora 02 noaptea! am terminat si eu o parte din acte,restul dimineata la cafea,somn usor tuturor!:dance:
Intr-adevar , a fost lung drumul, dar a meritat...e superb acolo sus...:)Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deci, Cand ne mai primesti? :D
Noapte buna tuturor!
noapte buna
somn usor
Va doresc o seara cat mai placuta si va zic somn usor si sa ne auzim si citim maine la o cafeluta
Gata! nani ca nu mai pot,18 activari azi cu 2 echipe si maine o iau de la cap,mama ce ma omoara actele astea.....somn usor la toti!:)
lasa ca e bine, cand merge treaba...noapte buna tuturor, somn usor si vise dulci :)Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Noapte buna :)
Chiar daca aces topic unora li se pare fara noima, eu am sa-mi permit sa-l pun la stiky, deoarece cred ca este singurul topic in care nu ne sicanam cu nimic si suntem cat se poate de oameni.
Noapte buna si sa ne auzim cu bine!
Ps: inca ceva; lasati-ma doar pe mine sa fiu offtopic aici prin o parte a postului acesta, va rog.
:thx:
noapte buna si sa visati ca va relaxati