Salut.Am CCcam 2.1.0 si nu pot accesa cardul meu local.
Cum trebuie configurat sa vada un card irde*o!
Multumesc anticipat!
Printable View
Salut.Am CCcam 2.1.0 si nu pot accesa cardul meu local.
Cum trebuie configurat sa vada un card irde*o!
Multumesc anticipat!
Sal am o problema ciudat.Am cccam 2.1.0 (dar asta problema am avut si cu alte versiuni)Am o cartela conax care merge direct.Si am si 75 de peer limitate la 2 0 0 sau 1 0 0.Daca las pe dream 500 cam 5-7 ore, dupa incepe sa nu trimite key.Adica clienti se conecteze fara probleme dar cere key 0 si ia 0 key.Dar cind merge normal cere 10 key si ajunge la ei 10 key.Daca dau un restart problema se rezolva.Dar nu pot sa fac asta lucru fiecare 5-6 ore.
Aceasta linie este editata corect?
F: user 10062009 2 0 0 {0:0:2} {} {} satelitiinfo.dyndns.
Nu sant vazut online.
Multumesc anticipat!
dupa dyndns ar trebui sa mai ai ceva gen .org satelitiinfo.dyndns.org
F: user 10062009 2 0 0 { 0:0:2 } { } { } satelitiinfo.dyndns.org
ps: sunt curios daca exista hostul asta?:)
Salutare, am 2 peeri de la care pot deschide un anumit canal, de la unul e in hop2 de la celalalt in hop3. CCcam-ul il ia de la cel cu hop2, dar face freeze rau de tot. In schimb daca comentez linia lui, se deschide in hop3 fara freeze. Cum pot face sa il ignore pe cel in hop2? In prio nu se poate din cate vad eu din tutoriale...
In spatele liniei C de la el pui asa:
{ 0:0:3, CAID:PROVID:2 }
In spatele liniei cu freeze sau cea ok?
Merci
Cea cu freeze-urile,normal.
salut,am si eu o intrebare;dupa un schimb de linii am decis cu partenerul de schimb sa stergem liniile,am sters linia din dcc,dar la card sharing control imi apare in continuare cu parola si server in culoarea rosie.(am reinstalat imaginea nemesis,dcc,csc,cccam inf php v0.8.2,si degeaba nu se sterge linia )am luat legatura cu el si nu sa rezolvat nimic.ori ce ajutor e bine venit,mersi :)
va rog daca cineva are raspuns la problema de mai sus sa o faca pentru ca linia a fost a mea iar serverul a fost desfiintat si nu vreau sa se creada ca nu am sters linia ... ceilalti parteneri de sharing pot confirma ca am sters liniile cu care am fost parteneri ... dreamul sta la naftalina acum asteptand sa imi intorc fata spre el .
multumesc pentru ajutor .
mihayll pai poti sa pui o suta de imagini ca banuiesc ca tot cfg respectiv il pui,adica cel salvat,tu dupa ce ai sters linia ai dat save in dcc la cfg?
eu nu vreau sa invinovatesc pe nimeni,dar sa ivit pb asta si vreau daca este posibil s-o rezolv.da linia am sters-o din dcc+save,dar persista in c.s.control.
mai nou in dupa amiaza asta incercand sa deschid dcc-ul ami apare Telnet login incorrect!?,cu toate ca reteaua de net e ok si cccam-ul functioneaza?iar card sharing control asi face update.ce asi mai putea incerca?
Zi mersi celui care te freaca....prieteni e normal sa se intample daca nu schimbi passwd la dm cu cel original...asta se intampla
sa rezolvat , va multumesc tuturor :clap: ,dar in mod special Dl care ma ajutat. :drinks:
Cam asa arata o liniea a unui per care te fuura..
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Se poate filtra numai un anume program in linia C? De exemplu am 2 carduri de la acelasi provider de la 2 peeri diferiti. Unul are card full dar ping prost, celalalt nu e full dar ping mai bun. Pot sa iau de la cel cu ping prost numai programele extra, iar pe cele de baza sa fortez sa le ia numai de la cel cu ping mai bun?Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Gobi, salut, vad ca ai un fel de interfata web care iti arata statusul peers... cum se numeste? As vrea sa incerc si eu ceva de genul acesta pt. ca deja am o lista considerabila de peers si cam greu cu cccam info pe enigma2... Merci!
salut, e vorba de CCcaminfophp ( util pt a avea info despre peers , dar nu intotdeauna , exact , ca orice soft :) )
Asigurati-va fratilor impotriva leprelor astea care dau liniile la altii... ori il scoti din share ori ii restrictionezi linia doar ptr el.
Eu unul sincer nu vad care e rostul sa dai o linie si altcuiva, ca nu-ti mai merge nici tie nici lui. Eu am testat chestia asta din curiozitate, aceeasi linie pe dm500 la un prieten in Bucuresti si pe dm800 la mine in Cluj. Nici macar programe de la provideri diferiti nu am putut sa vedem, facea freeze o data la 2 secunde, practic mai mult freeze decat vizionare... asta pe CCcam 2.1.1.
A reusit cineva cu succes sa vizioneze pe 2 receptoare cu aceeasi linie? Ca in testul nostru era practic imposibil, iar in secunda in care am comentat linia intr-unul din receptoare, pe celalalt a inceput sa mearga perfect. Ambele receptoare aveau aceeasi versiune CCcam 2.1.1.
Asadar e dubios de ce fac unii asta...