Recomandare receptor 4K Combo.
Buna seara,rog cateva sfaturi intre aceste 3 receptoare: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
(sau aici cu descriere mai detaliata: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...])
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sau aici([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...])
si ultimul,[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ma intereseaza fiabilitatea,partea hardware pentru stabilitate dar cel mai important lucru,suportul tehnic.
Va multumesc caci am putut posta pe forumul dvs,am incercat sa pun intrebari si pe alt forum consacrat respectiv [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dar nu inteleg de ce nu ma pot loga si nici inregistra dar sper ca sa fiu multumit de raspunsuri si la dvs. pe forum,sa va pot impartasii impresiile si testele dupa ce voi reusii sa achizitionez un receptor ok.
Am rabdare,momentan detin un VU+ZERO de care sant multumit insa trebuyie sa ma mai extind si la o casa de vacanta.
Orice sfat e binevenit.